Criminalul in serie Charles Manson: dupa 40 de ani

Ultima actualizare: 11-09-2012 04:27
Charles Manson

La aproape 40 de ani dupa ce a fost condamnat pentru uciderea a sase persoane, o noua fotografie cu temutul criminal Charles Manson a fost data publicitatii.

Barbatul de 74 de ani a fost fotografiat la una din inchisorile de maxima siguranta din California, unde isi ispaseste pedeapsa pe viata.

Manson este fondatorul unei comunitati hippie la sfarsitul anilor 60, care a devenit cunoscuta sub numele de “Familia Manson”.

Cand asa-numita familie a inceput sa se formeze, Manson era un fost condamnat somer, care si-a petrecut o jumatate de viata in institutii corectionale.

Manson si alti membri din grup au fost condamnati pentru uciderea actritei Sharon Tate si a altor persoane in Los Angeles, in august 1969. Tate era casatorita cu regizorul Roman Polanski si urma sa nasca.

Procurorii au spus ca Manson si adeptii lui incercau sa incite la un razboi rasist, despre care spunea ca a fost prezis in melodia 'Helter Skelter' a celor de la Beatles.

Cuvantul “porc” a fost scris cu sange in fata usii de la intrare a casei lui Tate. In noaptea urmatoare, Manson si-a dus adeptii la vila “Fericitii” si i-a ucis pe proprietarii acesteia, Leno si Rosemary LaBianca.

Dupa ce Manson a fost acuzat de crime, inregistrarile cantecelor sale au fost scoase la vanzare. Artisti precum Guns N' Roses si Marilyn Manson au facut cover-uri dupa multe din piesele sale.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO