Copilul caruia ii e frica de alimente! E hranit prin buric, de 4 ani !

Ultima actualizare: 19-08-2012 22:44
Daniel Harrison

Lui Daniel Harrison ii este ingrozitor de frica de alimente. Din aceasta cauza, nu a mai mancat nimic solid de patru ani. Baietelul este hranit printr-un tub, direct in stomac.

Totul a inceput cand Daniel Harrison era numai un bebelus si a suferit de un caz sever de reflux gastro-esofagian. Pentru ca baiatul, acum in varsta de patru ani, este si autist, amintirea dureroasa a ramas solid impregnata in subconstientul lui si l-a impiedicat sa se hraneasca.

Parintii baiatului au vizitat de mai multe ori spitalul londonez cu renume mondial Great Osmond Street, in speranta ca vor gasi o solutie. Daniel a fost supus la mai multe operatii si proceduri medicale, dar fara success. Medicii nu au putut face nimic pentru el.

Si, daca nu ar fi fost de ajuns, in noiembrie 2009, baiatul s-a imbolnavit de gripa porcina care a degenerat in pneumonie, unul dintre plamani cedandu-i.

Speranta pentru Daniel poate veni din Austria, unde exista o clinica care a tratat cu success astfel de cazuri. Pretul tratamentului se ridica insa la 20.000 de lire sterline.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO