Concurs de păr îngheţat. Cel mai distractiv concurs serios

Dată publicare: 04-04-2020 14:28
Dată actualizare: 04-04-2020 14:33


canada

În aceste momente incerte, râsul este foarte important. Motiv pentru care această serie de imagini ale unor canadieni înghețându-și părul în poziții care sfidează gravitația nu ar fi putut veni într-un moment mai bun.

Fotografiile, prezentate în galeria de mai sus, sunt câștigătorii concursului de înghețare a părului de la Takhini Hot Pools, o competiție anuală pe teritoriul Yukon din Canada, transmite CNN.

Concurenții sunt premiați în cinci categorii: Cel mai bun masculin, cel mai bun feminin, cel mai bun grup, alegerea poporului și cel mai creativ.

Câștigătorul pentru fiecare categorie primește 2.000 de dolari canadieni. Concursul se desfășoară încă din 2011, câștigând constant popularitate de-a lungul anilor, pe măsură ce imaginile extravagante au început să apară peste tot. Concursul din acest an a primit 288 de participări - mai mult decât dublu față de cel din 2011 - conform managementului.

„Ne place să credem că acest concurs va aduce o clipă de bucurie pentru telespectatorii din întreaga lume - chiar dacă doar pentru câteva momente”, spune Andrew Umbrich, proprietarul și operatorul Takhini Hot Pools.

Sursa: CNN


VIDEO PROTVPLUS.RO