Compania aeriană care oferă pasagerilor garanția întoarcerii acasă. ”Cine se teme de corona, ar trebui să zboare mai mult”

Ultima actualizare: 08-06-2020 12:19
Compania aeriană care oferă pasagerilor garanția întoarcerii acasă. ”Cine se teme de corona, ar trebui să zboare mai mult”
Getty

Nemții care vor să revină în Germania din locuri afectate de pandemie vor avea parte de o întoarcere acasă garantată dacă zboară cu Lufthansa, a anunțat Carsten Spohr, CEO-ul companiei.

 

„Introducem garanția întoarcerii acasă. Vom aduce înapoi pe orice dorește să se întoarcă în Germania ”, a declarat Spohr pentru Frankfurter Allgemeine Zeitung într-un interviu publicat duminică, scrie Politico.

„Fie că nu au voie să intre în țara lor de destinație din cauza temperaturii prea ridicate, fie pentru că trebuie să intre acolo în carantină sau pentru că virusul se declanșează în țara gazdă, pentru toate aceste cazuri vom oferi un sistem securizat și garanția zborului retur. Servicii à la Lufthansa, chiar și în aceste vremuri”, a spus el.

Ministrul german de Externe, Heiko Maas, a declarat că guvernul nu va mai putea trimite avioane pentru repatrierea germanilor care pleacă în vacanțe peste vară, așa cum a făcut Berlinul când a început prima dată pandemia.

 

Ce măsuri de siguranță sunt la bordul avioanelor

 

De asemenea, Spohr a căutat să-i liniștească pe călători cu privire la măsurile de siguranță pe care compania aeriană le ia la bordul avioanelor.

„Am introdus acum o cerință obligatorie pentru purtarea măștii la bord. Dar ceea ce este important este că nu a existat niciun singur caz de infecție, pe niciunul dintre avioanele noastre, deoarece sistemele noastre de climatizare curăță aerul la bord constant și minuțios ”, a spus el.

”Nicăieri nu este aerul la fel de bun ca într-un avion. Nu pot sfătui decât toată lumea: cine se teme de corona, ar trebui să zboare mai mult”, a încheiat oficialul Lufthansa.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO