Coincidenta fatala. Cocteilul de calmate care l-a rapus pe Michael i-a adus sfarsitul si lui Whithey

Ultima actualizare: 13-08-2012 23:26
Whitney Houston si Michael Jackson

Detalii surprinzatoare despre ultimele zile ale lui Whitney Houston ies la suprafata. Presa din Marea Britanie scrie ca artista si-ar fi petrecut ultimele zile din viata intr-o stare de ebrietate continua.

Diva de 48 de ani, unul dintre cele mai mari staturi ale planetei inainte sa devina dependenta de droguri si alcool, a fost gasita moarta in apa, in cada unui hotel din Los Angeles.

Sase flacoane de medicamente, aceleasi gasite si in casa lui Michael Jackson dupa ce a murit, au fost gasite in camera hotelului din Beverly Hills, unde era cazata artista.

Se pare ca, in timp ce Whitney Houston zacea moarta in cada, o echipa de filmari o astepta la usa hotelului. “Nu mai vine… A murit”, ar fi fost informatii membrii echipei.

Stilistul personal al lui Whitney Houston a dezvaluit presei ca artista a fost gasita cu capul sub apa si picioarele in aer.

Se banuieste ca artista s-a inecat dupa ce a luat un cocteil de calmante si a adormit in cada. Ironic este ca artista urma sa vorbeasca cu cei care o asteptau pe coridor despre cum a trecut peste dependenta de droguri.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO