CNN si-a cerut scuze dupa ce a pus poza lui Vladimir Putin in timp ce dezvaluia identitatea Jihadistului John. VIDEO

Ultima actualizare: 02-03-2015 07:09
jihadi john putin

Postul de televiziune CNN si-a cerut scuze dupa ce intr-un material despre identitatea Jihadistului John, fotografia teroristului a fost inlocuita cu cea a lui Vladimir Putin.

Gafa comisa de CNN a fost intens criticata de presa finantata de Kremlin. In timp ce prezentau un material despre misteriosul jihadist, imbracat in negru si cu fata acoperita, care apare in toate inregistrarile cu ostatici occidentali, pe TV a aparut fotografia lui Vladimir Putin.

Imaginea a ramas aproape 10 secunde pe ecran. Greseala postului a fost imediat taxata de Russia Today, post finantat de Kremlin. "Nu este pentru prima data cand CNN face gafe" au comentat acestia. De curand pe o harta a prezentat Ucraina ca fiind anexata la Rusia. Intr-o alta ocazie, jurnalistii CNN au plasat estul Ucrainei pe undeva prin Pakistan.

Dupa ce gafa s-a viralizat pe retelele de socializare, CNN si-a cerut scuze. "Din cauza unei server care nu mai functiona, in timpul unui breaking news, imaginea lui Vladimir Putin a aparut din greseala. Ne cerem scuze pentru eroare", a declarat un purtator de cuvant, citat de Sputnik News.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO