Cine l-a impuscat pe Muammar Ghaddafi? Care au fost ultimele cuvinte ale dictatorului. VIDEO


Ultimul update: Miercuri 31 Octombrie 2012 11:36
Data publicarii: Vineri 21 Octombrie 2011 17:30
Categorie: Stiri externe

Ultimele momente din viata lui Muammar Ghaddafi sunt neclare. Nimeni nu stie cu exactitate cine a tras glontul care i-a adus moartea temutului dictator.

Cu siguranta se stie doar ca fostul lider libian a fost scos in viata din teava de beton in care se ascundea cu un numar mic de garzi de corp, in orasul natal Sirte.

IMAGINI INTERZISE PERSOANELOR SUB 18 ANI. Inregistrare VIDEO cu trupul mort al lui Muammar Ghaddafi 

Pe internet au fost postate mai multe video-uri cu ultimele clipe de viata ale lui Muammar Ghaddafi. Dramatismul acestora variaza. Intr-unul dintre ele, ultimul facut public (vezi video mai jos), apare acoperit de sange, cu o rana la tampla.

Ranit si ingrozit de ce i se intampla, Ghaddafi ii intreaba pe cei care l-au capturat: "Ce v-am facut eu voua?". Ultimele cuvinte rostite de dictator au fost "Stiti diferenta dintre bine si rau?".

La cateva momente dupa ce acest ultim video a fost filamt, se presupune ca fostul lider al Libiei a fost executat de fortele revolutionare in fata unei multimi de oameni.

Insa unul dintre rebeli a declarat ca acesta ar fi fost impuscat de unul dintre bodyguarzii sai, ca sa il scuteasca de viitoare umiliri.

O alta varianta spune ca ar fi fost impuscat in ambulanta care il transporta spre spital, intr-o lupta pornita spontan, sau ca ar fi fost prins in schimbul de focuri dintre fortele loiale si rebeli.

Un rebel sustine ca acesta a fost omorat dupa o ultima incercare disperata de a-si castiga libertatea. Purta la el revolverul de aur, pe care l-ar fi scos dintre haine la un moment dat.

In pozele cu trupul neinsufletit al lui Ghaddafi se poate vedea o rana de glont la tampla, care ar putea demonstra faptul ca a fost omorat de la mica distanta. Unul dintre soldati sustine ca ar fi fost capturat in viata, torturat, apoi impuscat mortal

VIDEO PROTVPLUS.RO