Peste 50% dintre femei se simt atrase de alte femei. Concluziile uluitoarea ale unui studiu


Ultimul update: Miercuri 31 Octombrie 2012 19:36
Data publicarii: Vineri 21 Octombrie 2011 14:52
Categorie: Stiri externe
Lesbiene

Un studiu recent alimenteaza fanteziile cele mai ascunse ale barbatilor. Potrivit unei cercetari realizate de Universitatea Boise, din 484 de femei care s-au declarat heterosexuale, 60% se simteau in realitate atrase de alte femei.

Dintre femeile supuse chestionarului, 45% sarutasera o alta femeie, iar jumatate dintre ele au recunoscut ca au fantezii erotice cu persoane de acelasi sex.

Elizabeth Morgan, profesor de psihologie, explica acest fenomen prin relatia foarte apropiata dintre femei, care uneori depaseste o simpla prietenie.

Femeile sunt predispuse sa fie mai afectuoase, mai sensibile, spune ea, iar acest comportament este considerat acceptabil din punct de vedere social. Astfel, o prietenie foarte stransa poate capata uneori tendinte romantice si intime.

Alte studii similare sustin aceeasi concluzie. Mai mult, pe masura ce inainteaza in varsta, femeile tind sa fie mai deschise la experiente erotice cu persoane de acelasi sex.

Si mai surprinzator este insa ca aceste femei nu se declara lesbiene sau bisexuale, afirmand ca inclinatia lor erotica este “nedefinita”.

Sursa: Daily Mail

Tags: sex, femei, studiu,

VIDEO PROTVPLUS.RO