Cinci români au fost condamnați după ce au violat o tânără în grup, în Marea Britanie


Ultimul update: Luni 20 Mai 2019 20:59
Data publicarii: Luni 20 Mai 2019 20:54
Categorie: Stiri externe
români condamnati

Cinci români au fost condamnați la câte zece ani de închisoare după ce au violat în grup o tânără, într-un parc din Marea Britanie și au filmat atacul cu telefoanele mobile.

Cei cinci atacatori - Florin C., 20 de ani, Dorel D., 23 de ani, Oprea D., 18, Alexandru D., 18 și Marius D., de 24 de ani - au fost fiecare condamnați la câte 10 ani de închisoare, transmite BBC. Toți au pledat vinovați pentru acuzații de viol, iar în telefonul a doi dintre ei s-au găsit filmulețe cu atacul petrecut anul trecut, în luna decembrie, în orașul Jersey.

Cei cinci, care lucrau în agricultură, au ieșit într-un club și unul dintre ei a început să danseze și să flirteze cu victima, care părea foarte beată, conform imaginilor de pe camerele de supraveghere.

La plecare, ceilalți români apar în apropierea celor doi. Toți au condus-o pe tânără într-un parc din apropiere, unde au violat-o. Pe tot parcursul violului, tânăra nu a scos niciun cuvânt, spunându-i judecătorului că s-a temut că va fi ucisă, a arătat instanța. Ulterior fata a fost abandonată de cei cinci în oraș, acolo unde a fost găsită de un trecător care a anunțat poliția.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: BBC

Domeniul de care tinerii români fug, deși le sunt promise salarii ca în Vest
VIDEO PROTVPLUS.RO