Chuck Norris, nevoit să dezmintă că ar fi luat parte la asaltul de la Capitoliu. Fotografia virală apărută pe internet

Ultima actualizare: 13-01-2021 13:18
Chuck Norris
Twitter

Capitoliului din WashingtonActorul american Chuck Norris, în vârstă de 80 de ani, s-a văzut nevoit să declare marţi că nu a făcut parte din mulţimea care a luat cu asalt Capitoliul din Washington.

Săptămâna trecută a apărut pe reţelele sociale a apărut o fotografie cu un bărbat care semăna izbitor de bine cu celebrul actor, transmite EFE.


Fotografia în cauză a fost postată recent pe Twitter, iar în ea apăreau un susţinător al preşedintelui în exerciţiu Donald Trump şi un alt bărbat, roşcat şi cu barbă, cu menţiunea "Chuck Norris". Instantaneul a fost difuzat pe Twitter cu comentariul: "Atenţie, chiar nu menţionează nimeni faptul că Chuck Norris a fost la insurecţia MAGA?". MAGA îi desemnează pe susţinătorii lui Donald Trump, fiind acronimul în limba engleză al sloganului folosit de preşedintele republican în exerciţiu în campaniile sale electorale, "Make America Great Again" - "Să facem America măreaţă din nou''.

Imaginea a fost redistribuită de sute de mii de ori, potrivit The Guardian.

"Am aflat recent că a existat o sosie Chuck Norris la revoltele de la Capitoliul din D.C. Nu am fost eu, n-am fost acolo. Nu este loc pentru violenţe de niciun fel în societatea noastră. Sunt şi voi fi mereu de partea Legii şi Ordinii. Prietenul vostru, Chuck Norris", a scris actorul, expert în arte marţiale, pe contul său de Twitter.

Şi managerul actorului, Erik Kritzer, a dorit să înlăture orice umbră de îndoială. "Acesta nu este Chuck Norris. Este un candidat la rolul de dublură, însă Chuck arată mult mai bine", a apreciat Kritzer într-un comunicat preluat de presa americană. "Chuck se află în ranch-ul său din Texas, unde continuă să locuiască împreună cu familia'', a adăugat reprezentantul actorului.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO