Chuck Norris il ataca pe Obama. Actorul vrea sa schimbe Constitutia si cere sprijinul americanilor

Ultima actualizare: 27-02-2015 07:02
Chuck Norris

Suna ca o gluma, dar e absolut real: vedeta filmelor de actiune s-a lansat intr-un atac dur la adresa presedintelui american.

Chuck Norris si-a exprimat opinia intr-un editorial publicat pe site-ul conservator WND (WorldNetDaily), in care critica politica de cheltuieli publice a Washington-ului si mai ales a administratie Obama. Actorul, cunoscut pentru simpatiile sale republicane, invoca un articol al economistului Barry Poulson, potrivit caruia America se indreapta spre colapsul economic din cauza ca guvernul federal a scapat cheltuielile de sub control.

Pentru a pune capat deficitelor bugetare, Chuck Norris cere ca articolul 5 din Constitutia Statelor Unite sa fie amendat astfel incat sa prevada ca veniturile la buget trebuie sa fie egale sau mai mari cu cheltuielile. Ca propunerea sa fie luata in considerare, e nevoie ca 34 de state americane sa ceara convocarea unei conventii constitutionale – iar in clipa de fata deja 25 de state au facut acest gest.

Astfel incat Chuck Norris face un apel la americani sa le ceara legiuitorilor locali sa se alature acestei campanii, „pana cand economia nu ajunge intr-un punct de unde nu mai exista intoarcere”.

Daca ati avea puterea constitutionala de a opri Washington-ul sa falimenteze America, ati folosi-o? Aveti aceasta putere”, scrie Chuck Norris. „Mai e nevoie doar de 9 state pentru ca amendamentul sa fie aprobat si sa intram pe drumul spre redresarea economica.”

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO