Centrul Kievului s-a surpat din cauza apei scurse de la o țeavă spartă. Un șofer a fost opărit

Ultima actualizare: 07-11-2019 09:19

O banală avarie la o conductă de apă caldă a provocat haos în centrul capitalei Ucrainei, Kiev. Din cauza apei scurse din ţeavă, s-a format o groapă imensă în asfalt, în care au căzut două maşini.

Mai grav, unul dintre şoferi a fost opărit la picioare de apă fiartă din conducta spartă.

Nu este un gheizer din Islanda, ci chiar centrul Kievului, unde o conductă de apă caldă s-a spart. Aşa a apărut o groapă în asflat, iar întreaga zonă a fost acoperită de aburi. Din cauza vizibilităţii reduse, două maşini au nimerit în craterele formate instantaneu pe şosea.

Bărbat: "Maşina circula dinspre strada Saksahanskyi şi, deodată, a căzut în asfalt. Apă fierbinte a început să curgă, iar automobilul a fost "fiert". Şoferul s-a speriat. Mai rău, a fost opărit la picioare".

Străzile arată ca tranşeele de pe front şi trecătorii se uită cu speranţă la muncitorii care se mişcă destul de încet.

Autorităţile nu par îngrijorate de faptul că mii de locuitori nu au apă caldă şi căldură în prag de iarnă. Problema lor e blocajul în trafic.

Petro Panteleev, viceprimarul Kievului: "Singura mare problemă e blocajul din trafic. De aceea muncim toată ziua pentru a elimina aceste probleme."

Iar şoferii care trec pe lângă şantierul din centrul capitalei speră ca ţevile sudate să ţină măcar câteva luni, şi să nu se spargă iar peste câteva săptămâni.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO