Cel mai tanar membru Mensa din UK. Adam e la doi ani mai inteligent decat Obama si Cameron

Ultima actualizare: 29-06-2013 06:56
mensa

La doar 2 ani, Adam Kirby este cel mai tanar membru din Marea Britanie admis in Mensa organizatia oamenilor cu un IQ mult peste medie.

Adam Kirby, nascut in Mitcham, Surrey, Marea Britanie a fost invitat sa intre in clubul celor supradotati din punct de vedere intelectual la varsta de 2 ani si 4 luni. Testele au aratat ca are un IQ de 141, relateaza Daily Mail precizand ca fiul lui Kerry-Ann si Dean Kirby este mai inteligent decat Barack Obama si David Cameron.

Parintii si-au dat seama de capacitatile intelectuale speciale ale copilului lor atunci cand Adam a invatat singur sa foloseasca olita iar la 10 luni stia deja sa citeasca in engleza. Acum micul Adam invata sa vorbeasca in spaniola, franceza si japoneza.

"Atunci cand majoritatea copiilor invata sa mearga, Adam citeste carti. Dezvoltarea lui este incredibila" a marturisit tatal sau, de profesie consultant IT .

Adam a devenit al 19-lea copil din Marea Britanie care este acceptat de Mensa inainte de a merge la scoala. La doi ani, Adam stie tabla inmultirii, poate aduna si scadea, a invatat sa numere in mai multe limbi si cunoaste planetele sistemului solar.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO