Cazul Epstein. Reacția Prinţului Andrew, filmat când pleacă din casa afaceristului

Dată publicare: 19-08-2019 11:10
Dată actualizare: 19-08-2019 11:26


Prinţului Andrew

Prinţul Andrew s-a declarat "consternat" de acuzaţiile de abuz sexual aduse în cadrul afacerii Jeffrey Epstein, după difuzarea unui videoclip care-l arată în 2010, la domiciliul finanţatorului inculpat pentru violarea de minore şi descoperit mort.

"Alteţa Sa Regală deplânge exploatarea tuturor fiinţelor umane şi a se lăsa să se înţeleagă că el ar fi putut tolera, participa sau susţine astfel de practici este abominabil", a declarat Palatul Buckingham într-un comunicat preluat de Press Association.

Daily Mail a publicat un videoclip în care prinţul, fiul reginei Elisabeta a II-a, salută o femeie care părăsea reşedinţa lui Epstein din New York în 2010.

Acuzat de agresiuni sexuale asupra mai multor minore, Jeffrey Epstein a fost arestat şi inculpat la începutul lunii iulie pentru a fi organizat, de câţiva ani, o reţea formată din zeci de fete şi studente, cu care a avut raporturi sexuale pe numeroase sale proprietăţi, în special din Manhattan şi în Florida.

Finanţistul a fost descoperit mort pe 10 august în celula sa de detenţie, rezultatele autopsiei confirmând o sinucidere prin spânzurare.

Epstein, în al cărui anturaj au figurat la un moment dat nume precum Bill Clinton, Donald Trump sau prinţul Andrew, solicita în mod regulat "masaje" care, potrivit anchetei americane, se puteau transforma în raporturi sexuale forţate.

Virginia Roberts, una dintre prezumtivele victime, a declarat în 2016 că a întreţinut relaţii sexuale cu prinţul în timp ce era minoră.

Palatul Buckingham a negat de mai multe ori că prinţul a dat dovadă de un comportament necorespunzător.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO