Caz straniu in Hawaii. Femeie arestata dupa ce sora ei geamana a murit intr-un accident in care au fost implicate amandoua

Ultima actualizare: 10-06-2016 06:59
surori gemene

Un caz straniu se petrece in Hawaii, acolo unde o femeie a fost arestata dupa ce sora ei geamana a murit intr-un accident rutier care ar fi fost provocat de ea.

Procurorii spun ca Alexandria Duval, cunoscuta si ca Alison Dadow, ar fi provocat intentionat moartea surorii sale, Anastasia Duval, cunoscuta si ca Ann Dadow, relateaza ABC News.

Surorile de 37 de ani s-au prabusit cu masina intr-o prapastie, saptamana trecuta, iar Anastasia a murit pe loc, in timp ce sora ei a fost dusa la spital in stare critica.

Martorii spun ca cele doua femei se certau in masina, iar la un moment dat Anastasia, care se afla la volan, a accelerat si a mers direct inspre rapa, izbindu-se violent de stanci. Verificarile efectuate asupra masinii au aratat ca nu s-a pus nicio frana, iar masina s-a dus tinta inspre stanci.

De asemenea, dupa ce a fost scoasa din masina, Alexandria nu a vrut sa le ofere politistilor nicio informatie, recomandandu-se doar Alex. Ea a fost arestata vineri, iar luni a fost adusa in fata unui judecator.

Cele doua surori aveau o afacere de succes in domeniul yoga si se mutasera in decembrie in Hawaii din Utah.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO