Barbatul care a stat in inchisoare 35 DE ANI fara sa fie vinovat si-a indeplinit in sfarsit dorinta

Ultima actualizare: 05-11-2012 12:07
James Bain

Cel mai fericit moment din viata lui James Bain, americanul care si-a petrecut mai bine de jumatate din viata inchis pentru o infractiune pe care nu a comis-o, a avut loc in acest week-end.

James Bain (56 de ani) a stat 35 de ani in spatele gratiilor, dupa ce a fost gasit vinovat de viol. Eliberat in urma cu doi ani, el a inceput sa-si puna ordine in viata, iar sambata s-a casatorit cu Mallielin, pe care a cunoscut-o la putin timp dupa ce a iesit din inchisoare. "Mi-am dat seama de la inceput ca ea este aleasa", marturisese barbatul.

El a avut de recuperat multe lucruri, cum ar fi sa invete cum se foloseste un telefon mobil.

Bain a fost eliberat in decembrie 2009, dupa ce un test ADN a aratat ca nu are nicio legatura cu rapirea si violarea unui baiat in varsta de 9 ani. Autoritatile l-au despagubit cu 1,7 miliaone de dolari, din care americanul si-a cumparat o casa, un SUV, iar restul a declarat ca ii economiseste.

"Vreau sa-mi petrec restul vietii alaturi de sotia mea. Ma simt minunat", a mai spus barbatul.

Procurorul care s-a ocupat de cazul lui Bain, Edward Threadgill, care acum are 79 de ani, a declarat: "Ma mahneste faptul ca un om nevinovat a ajuns la inchisoare. Ma mahneste enorm. Dar cred ca am facut tot ce puteam, cu tehnologia pe care o aveam atunci la dispozitie".


 

Wrongfully imprisoned man ties the knot: MyFoxTAMPABAY.com

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO