Bărbat lăsat inconștient cu o singură lovitură de un protestatar din Hong Kong

03-12-2019 11:27

Hong Kong

Un bărbat din Hong Kong a fost la un pas să-și piardă viața după ce un protestatar supărat l-a lovit în cap cu un capac de canalizare, în timp ce acesta încerca să înlăture o baricadă ridicată în timpul protestelor anti-guvernamentale din oraș.

Într-un videoclip filmat sâmbătă seară se poate vedea cum mai mulți protestatari mascați se confruntă cu un bărbat de 53 de ani care încerca să deblocheze drumul, ridicând o baricadă plasată acolo în timpul protestelor, relatează Russia Today.

Bărbatul și-a scos telefonul când s-a văzut înconjurat de protestatari, dar nici nu a apucat să reacționeze și a fost lăsat inconștinent după ce a primit o lovitură violentă în cap cu o bară de metal

Atacatorul a fugit imediat de la fața locului, în timp ce bărbatul zăcea plin de sânge pe asfalt.

Ulterior, acesta a reușit să-și recapete cunoștința și a mers să primească îngrijiri medicale, fiind internat. Poliția a spus că i-a fost furat telefonul și a reiterat că „nu tolerează pe absolut nimeni care folosește violența pentru a atinge un scop”.

Luna trecută, un lucrător stradal în vârstă de 70 de ani a fost ucis după ce a fost lovit cu o cărămidă aruncată de un revoltător mascat.

Sursa: Russia Today


VIDEO PROTVPLUS.RO