Bărbat arestat la Casa Albă, după ce ar fi vrut să ucidă „toți polițiștii albi”


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Marti 07 Noiembrie 2017 13:37
Categorie: Stiri externe
Casa Albă

Serviciile Secrete au arestat luni un bărbat în apropierea Casei Albe, după ce au fost anunțați că un bărbat a amenințat că va ucide „toți polițiștii albi”.

Luni după-amiaza, Poliția din Maryland a alertat Serviciul Secret al SUA susținând că un om intenționează să meargă la Washington cu scopul de-a ucide ofițerii de la Casa Albă, potrivit unei declarații a USSS, notează CNN.

Aproximativ o oră mai târziu, ofițerii Serviciului Secret au văzut un suspect în zonă: pe Pennsylvania Avenue lângă Parcul Lafayette, potrivit declarației.

În cele din urmă, bărbatul a fost arestat, fără a exista alte incidente.

Serviciul Secret al SUA a spus că bărbatul, pe numele său Michael Arega, original din Dallas, a fost oficial pus sub acuzare. În plus, acesta nu ar fi fost înarmat în momentul arestării sale.

"Acesta a fost reținut imediat de către ofițerii din Diviziunea Unificată din cadrul Serviciilor Secrete și ulterior a fost arestat fără alte incidente", potrivit declarației.

Fosta soție a bărbatului a fost cea care a alertat poliția, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției din Montgomery, Capitanul Paul Starks.

Starks a spus că fosta soție era îngrijorată de sănătatea mentală și emoțională a fostului său soț și le-a spus autorităților că acesta refuza să mai ia medicamentele prescrise. În plus, aceasta a dat alarma atunci când a descoperit „mesaje tulburătoare” pe pagina sa de Facebook.

 

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO