Un baietel de 6 ani si-a salvat mama insarcinata, care lesinase in baie. Sawyer a devenit erou in orasul sau

Ultima actualizare: 07-09-2016 06:55

Un baietel de 6 ani din Statele Unite a devenit erou in orasul sau dupa ce si-a ajutat mama insarcinata care lesinase in baie. Nu doar ca a sunat la numarul de urgenta, dar si-a pastrat si calmul pana cand salvarea a ajuns in locuinta lor.

Micutul se bucura acum de aprecierea autoritatilor, dar si a internautilor care au distribuit de zeci de mii de ori povestea lui.

Sawyer, baiatul in varsta de 6 ani, a stiut exact ce trebuie sa faca atunci cand si-a vazut mama si sora inca nenascuta in pericol. A pus mana pe telefon si a anuntat autoritatile. Cateva minute mai tarziu toti ajungeau la adresa indicata de micut.

Paramedicii au declarat ca atunci cand au ajuns la locuinta baiatului, era foarte calm, le-a explicat ce s-a intamplat si i-a condus catre baie, acolo unde mama sa era inconstienta. Toti s-au intrebat unde a invatat Sawyer ca trebuie sa reactioneze astfel in momente dificile.

Autoritatile l-au si onorat pentru gestul sau. Pentru micut insa nu au contat aprecierile celor din jur, cat a contat faptul ca si-a salvat mama insarcinata in 6 luni: "Sunt mandru si fericit ca am stiut ce sa fac..."

Povestea sa a ajuns subiect in presa nationala, dar si pe internet unde baietelul primeste laude fara oprire.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO