Asistenta fiicei lui Donald Trump, infectată cu coronavirus

Ultima actualizare: 09-05-2020 09:21
donald trump ivanka trump
Getty

O asistentă personală a ''primei fiice a Americii'', Ivanka Trump, este infectată cu coronavirus.

 

Citând o sursă anonimă, CNN afirmă că asistenta, angajată personală a fiicei preşedintelui Donald Trump, nu a mai intrat în contact cu Ivanka Trump de câteva săptămâni.

Ivanka şi soţul ei, Jared Kushner, ambii având funcţii de consilieri ai preşedintelui Statelor Unite, au fost testaţi pentru coronavirus, iar rezultatele au fost negative, menţionează agenția Xinhua.

Tot vineri, s-a confirmat că este contaminată cu coronavirus Katie Miller, purtătoarea de cuvânt a vicepreşedintelui Mike Pence. Acesta fusese testat joi, odată cu preşedintele Trump, şi nu era infectat.

Donald Trump a susţinut vineri că nu este îngrijorat, dar a adăugat că va fi testat zilnic şi că la Casa Albă s-au luat "măsuri ferme de precauţie", scrie Agerpres.

Secretara de presă a Casei Albe, Kayleigh McEnany, a declarat în aceeaşi zi că se acţionează pentru evitarea contaminării personalului preşedinţiei Statelor Unite.

În urmă cu două zile, un militar american de la Casa Albă, valet personal al președintelui, a fost infectat cu noul coronavirus.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO