Armata Rusiei a dat publicității imagini cu noile arme. VIDEO


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 19 Iulie 2018 11:01
Categorie: Stiri externe
racheta Rusia

Ministerul rus al Apărării a dat publicității o nouă serie de imagini cu noile arme ale Rusiei, care au fost prima dată anunțate de Vladimir Putin, în luna martie.

Potrivit Russia Today, unele dintre aceste arme futuristice sunt deja folosite de armata Rusiei.

Proiectilul hipersonic aerian de rachete Kinzals este capabil să zboare de 10 ori mai rapid decât viteza sunetului și este în continuare testat în Districtul Militar de Sud.

Unitatea de aviație care a primit noile rachete în decembrie 2017 a efectuat peste 350 de misiuni cu Kinzals. Proiectilele sunt lansate cu ajutorul unor aparate MiG-31 și au o rază de acțiune de 2000 de kilometri.

De asemenea, sistemul Kinzal poate fi folosit inclusiv cu focoase nucleare, fiind capabil să penetreze cele mai elaborate sisteme aeriene de apărare.

O altă noutate hipersonică rusească este sistemul de rachete Avangard, care a intrat în producția finală, potrivit afirmațiilor comandantului Serghei Poroskun. El a precizat că, deși această nouă armă este încă în testare, structura militară existentă - probabil depozite subterane - sunt prelucrate pentru a fi adaptate noilor arme.

Și aceste proiectile pot zbura cu viteze supersonice și sunt rezistente la temperaturi extreme, atunci când se apropie de țintă. De asemenea, aceste rachete pot fi controlate până în ultimul moment al impactului.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Russia Today

VIDEO PROTVPLUS.RO