Alexander Subbotin, fost manager Lukoil, a murit în circumstanțe dubioase. Un șaman l-a tratat cu venin de broască râioasă

Ultima actualizare: 09-05-2022 15:40
Alexander Subbotin, fost manager Lukoil, a murit în circumstanțe dubioase. Un șaman l-a tratat cu venin de broască râioasă
Shutterstock

Alexander Subbotin, unul din foștii manageri de top ai companiei Lukoil, a murit în circumstanțe misterioase. Este ultimul dintre afaceriștii ruși care și-au găsit sfârșitul în ultima perioadă, de la începutul acestui an.

Subottin a murit după o ședință cu un șaman local și soția acestuia, pe care îi vizitase pentru tratarea unor afecțiuni. Șamanul Magua și soția lui l-au primit în locuința acestora din localitatea Mytishchi, pentru a-l trata cu broaște râioase veninoase, relatează The Moscow Times.

„Tratamentul”, care ar fi fost destinat combaterii mahmurelii, consta în crestarea pielii până la sânge și tamponarea rănii cu veninul broaștei. „Pacientul” ar fi trebuit să vomite, dar apoi să se simtă mai bine. În schimb, a făcut convulsii și hipercardie și a murit, arată sursa citată.

Alexander Subbotin, manager de top al companiei Lukoil, îl frecventa pe șaman de mai multă vreme, dar ultima ședință s-a dovedit fatală. Ritmul cardiac i s-a întețit, dar șamanul nu a vrut să cheme ambulanța, ci l-a tratat cu Corvalol, un medicament indicat în hipertensiunea arterială.

L-a băgat în pat în subsolul locuinței, unde a și decedat, de altfel. Polițiștilor le-a spus că este un prieten, arată sursa citată.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO