Un bebeluș a fost conceput după 18 luni de la nașterea mamei sale. Cercetătorii spun că este un caz unic
O femeie în vârstă de 26 de ani din Statele Unite ale Americii a adus pe lume o fetiță, al cărei embrion a fost donat în urmă cu 24 de ani, fiind astfel cel mai lung embrion congelat care a existat vreodată.
Emma Wren a fost concepută și fertilizată acum 24 de ani, în 1992, însă embrionul a fost înghețat în loc să fie implantat.
Tina Gibson, mama acesteia, s-a născut în 1991 și pentru că nu reușea să rămână însărcinată pe cale naturală, a decis să adopte un embrion înghețat de la un centru de donare. Procesul este același ca adopția, numai că fătul crește în interiorul mamei adoptive.
Alegeri 2024
07:17
Ghidul alegătorilor români din diaspora. 950 de secţii organizate în străinătate sau prin corespondenţă
07:13
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora: Cum poți vedea cea mai apropiată secție de votare
06:56
Alegeri prezidențiale 2024. A început votul în diaspora. Țara în care a fost deschisă prima secție
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
Copilul a fost adus pe lume în luna martie a acestui an, după o sarcină normală de 40 de săptămâni și o naștere fără probleme. Deși a fost adusă pe lume mult mai târziu, diferența de vârstă dintre mamă și fiica este de numai 18 luni, potrivit Dailymail.
Acesta caz este considerat a fi cea mai lungă perioadă de timp în care un embrion a fost înghețat, locul doi fiind ocupat de un embrion care a fost înghețat timp de 19 ani și câteva luni.
Experții spun că această naștere cu succes "sugerează că termenul de valabilitate al unui embrion ar putea fi infinit".