A fost salvat de la experimente, iar dupa 25 de ani si-a revazut salvatoarea. Gestul emotionant facut de animal. VIDEO

Ultima actualizare: 11-06-2016 00:07
cimpanzeu

Un moment emotionant a avut loc, dupa ce un o femela cimpanzeu s-a reintalnit cu femeia care i-a salvat viata acum 25 de ani, dupa ce a scos-o din laboratorul de experimente.

Linda Koebner a salvat mai multi cimpanzei, care urmau sa ramana pentru totdeauna in custi, in laboratoare, pentru diverse experimente si i-a invatat cum sa traiasca in salbaticie, acolo unde este mediul lor natural, conform Daily Mail.

Linda, expert in comportamentul animalelor, s-a reintalnit cu unul dintre cimpanzeii pe care i-a eliberat, iar momentul a fost unul extrem de emotionant. Animalul nu a uitat-o nici dupa 25 de ani si cand a vazut-o a sarit la gatul ei si a imbratisat-o, la fel ca un om. Imediat, apare si un alt cimpanzeu, care a recunoscut-o si este la fel de fericit ca o vede,


Linda a infiintat un sanctuar pentru animale, in special cele folosite in laboratoare, Chimp Haven, in Louisiana si timp de 4 ani i-a invatat pe cimpanzei sa se adapteze la viata salbatica. Dar, de atunci, nu a mai reusit sa vina sa le vada.

Insa, acum, a avut surpriza placuta sa fie recunoscuta de animalul caruia i-a salvat viata. "Arata bine, nu ne-am vazut de atata timp" a spus Linda.

In momentul in care femela cimpanzeu a sarit sa o imbratiseze, Lindei i-au dat lacrimile de bucurie si emotie.

Povestea Lindei si a cimpanzeilor eliberati de ea in salbaticie va fi prezentata intr-un documentar "The Wisdom of the Wild", ce va fi difuzat pe postul PBS.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO