30 de secunde l-au despartit de moarte. Un sofer din SUA, salvat la limita, dupa ce a ramas blocat cu masina pe calea ferata

Dată publicare: 30-11-2015 08:03
Dată actualizare: 03-12-2015 00:06


Interventie la limita, intr-un orasel din statul Washington!
Un sofer in varsta, care ramasese in masina oprita chiar pe sinele de cale ferata, a fost salvat de patru americani inimosi!

Spre norocul lui, oamenii l-au vazut, desi totul s-a petrecut noaptea, intr-o zona fara iluminat public. Si l-au scos din vehicul cu doar cateva zeci de secunde inainte sa treaca pe acolo un tren de marfa.

Telefonul mobil al unuia dintre martori a inregistrat aproape totul.

O masina s-a oprit chiar pe calea ferata, in fata unei case din Auburn, in statul american Washington. Un cuplu din locuinta respectiva, si inca doi prieteni de-ai oamenilor, din vecini, au venit sa vada ce se intampla. La volan, era un sofer in varsta, care parea complet dezorientat.

Cand incercau sa-l convinga sa-si scoata centura de siguranta si sa coboare, localnicii si-au dat seama ca se apropie, amenintator, un tren.

Martor: Am mai vazut masini lovite de tren. Marfarele nu opresc fara program

 

Ingrijorati, pentru ca nu stiau cat timp au la dispozitie, salvatorii de ocazie au reusit sa-l scoata pe batran din masina, in timp ce sirena locomotivei se auzea din ce in ce mai tare. Dupa 30 de secunde...

Martor: A lovit masina ca pe o cutie de conserve

Cand s-a mai dezmeticit, batranul le-a spus politistilor ca motorul i s-a oprit inexplicabil si l-a cuprins frica atunci cand s-a trezit in bezna, intr-un loc necunoscut. Stie ca le datoreaza viata celor patru salvatori inimosi si le este recunoscator pentru promptitudinea cu care s-au mobilizat si au intervenit.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO