22 de indieni, dati disparuti dupa prabusirea unui pod de autostrada. Oamenii sunt cautati de echipele de dezastre naturale


Ultimul update: Sambata 06 August 2016 00:16
Data publicarii: Miercuri 03 August 2016 12:21
Categorie: Stiri externe

Doua autobuze cu cel putin 22 de persoane la bord au fost date disparute dupa ce un pod de pe o autostrada s-a prabusit in fluviul Savitri in sudul Indiei miercuri, a anuntat politia, citata de agentia DPA.
 

Se banuieste, de asemenea, ca mai multe masini au cazut in apele fluviului dupa prabusirea podului de pe autostrada ce face legatura intre Mumbai si Goa, potrivit unui oficial al politiei locale, Sanjay Naik, scrie Agerpres.

Tragedia a avut loc in districtul Raigad, din statul indian Maharashtra (vest), la aproximativ 170 km sud de Mumbai.

Echipe ale Fortei de reactie in caz de dezastre nationale au ajuns la locul accidentului, a afirmat directorul general al grupului, O P Singh. ''S-ar putea ca ploile puternice sa impiedice operatiunile de salvare'', a afirmat Singh.

In zona exista doua poduri paralele peste fluviu. Podul mai vechi, construit in timpul dominatiei britanice in India, este cel care s-a prabusit, a relatat televiziunea NDTV. intregul trafic a fost directionat catre podul cel nou.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO