Povestea Elenei, tanara de numai 18 ani care a fost scoasa din Colectiv de prietenul ei. Fata s-a stins dupa 11 zile de lupta

Dată publicare: 11-11-2015 12:33
Dată actualizare: 14-11-2015 00:30


Elena Nitu

Elena Nitu, in varsta de 18 ani, este tanara care a murit marti seara. Ea era eleva in clasa a XII-a, la Colegiul Economic "A.D. Xenopol" din Capitala.

Elena a decedat intr-un spital din Liverpool. Dupa incendiul din Colectiv, Elena a fost internata in stare critica la Spitalul de Arsi, avand arsuri pe mare parte din corp si arsuri de cai respiratorii.

In seara tragediei, Elena Nitu a mers in Colectiv impreuna cu prietenul ei, care a reusit sa iasa, dar s-a intors la scurt timp sa o scoata si pe prietena sa. In cateva minute a reusit sa o traga afara si pe Elena, insa starea acesteia era foarte grava.

Elena a fost constienta initial si a vorbit cu mama sa, care a ajuns la clubul Colectiv inainte sa fie dusa cu ambulanta la spital. La scurt timp dupa ce a vorbit cu mama, fata si-a pierdut cunostinta, fiind dusa la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, unde a fost intubata si ventilata mecanic.

Dupa noua zile in care a stat internata in Spitalul de Arsi, Elena a fost transferata intr-o clinica din Marea Britanie, insa doua zile mai tarziu a decedat.

"Din pacate, seara de 10 noiembrie 2015 a adus doliu in liceul nostru. Dumnezeu a mai chemat la el un inger. Colega noastra Elena s-a stins din viata dupa 11 zile de lupta, intr-un spital din Liverpool. Aceasta pierdere a lasat o durere enorma in sufletele noastre. Nu te vom uita niciodata! Condoleante familiei indurerate!", au scris colegii Elenei pe pagina de Facebook a liceului.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO