Omagiu emotionant la Napoli, in memoria Tulliei, studenta care a pierit la Colectiv: "Era mereu cu zambetul pe buze"

Dată publicare: 10-11-2015 12:54
Dată actualizare: 13-11-2015 07:08


Lacrimi si consternare, la Napoli, unde fostii colegi, si-au luat ramas bun de la Tullia, o studenta din Italia, moarta in urma incendiului de la ''Colectiv''.

Prietenii si familia ei s-au strans la Napoli, unde au tinut un moment de reculegere si au aprins lumanari pentru fata de 20 de ani, cu un destin atat de tragic.

Peste 100 de studenti ai Universitatii Orientale din Napoli s-au adunat in curtea institutiei pentru a-i aduce un omagiu Tulliei.
 

"Vei ramane in amintirile noastre asa cum erai, gandindu-ne ca inca zambesti. La revedere, Tullia", scria pe una dintre pancarte.

Prietenii spun despre ea, ca era ''o tanara fantastica, mereu cu zambetul pe buze". Toti cei care au pretuit-o, au tinut un moment de reculegere, si au aprins lumanari, pentru fata nevinovata, cu destin sfasietor.

Cei care au cunoscut-o pe Tullia marturisesc, indurerati, ca inca nu le vine sa creada ca tanara nu mai este in viata. Chiara, una dintre cele mai apropiate prietene ale ei, spune ca si-o va aminti mereu surazatoare.

Chiara: "Nici macar nu se pot descrie sentimentele pe care le simt... era o persoana nemaipomenita, mereu zambitoare, a fost o persoana minunata, nu ii voi putea multumi niciodata indeajuns pentru asta."

Tullia isi facea cu usurinta prieteni, iar angajatii de la cafeneaua din oras pe care obisnuia sa o frecventeze nu fac exceptie..

Tullia Ciotola, originara din Napoli, venise la Bucuresti impreuna cu alti studenti straini, prin programul Erasmus. Pe 30 noctombrie, a mers in clubul Colectiv cu niste prietene. Ar fi putut si ea sa fuga, insa martorii spun ca a incercat sa salveze pe cineva.

Atunci o grinda in flacari s-a desprins si s-a prabusit peste ea. Fata a suferit arsuri pe 50 la suta din suprafaţa corpului. Si a murit sambata, la scurt timp dupa ce a ajusese pe aeroportul din Rotterdam, in Olanda.


VIDEO PROTVPLUS.RO