Profesori de Religie despre tragedia de la Colectiv: „Prin ascultarea muzicii rock intri sub actiunea duhurilor necurate”

10-11-2015 10:41


colectiv

Reactia unei mici parti a societatii in zilele care au urmat incendiului de la Colectiv a fost de invinovatire a victimelor pentru tragedie, deoarece ele ar fi atras aceasta soarta teribila pentru ca ascultau muzica rock.

Opiniile acestor persoane au ajuns sa fie sustinute inclusiv de unii preoti, si, mai mult, sa fie predate copiilor la scoala, in cadrul orei de Religie, scrie Adevarul.

Astfel, elevii din mai multe scoli din Capitala au aflat la ora de Religie ca victimele teribilului incendiu de la clubul Colectiv si-au meritat soarta, deoarece frecventau cluburi si ascultau muzica rock. Pentru a fi mai convingator, profesorul de Religie Ioan Iscu, de la Colegiul „AD Xenopol”, a distribuit elevilor inclusiv niste texte care sustineau ca muzica rock este satanica si ca scopul ei este acela de a-i indeparta de religie pe bunii crestini.

„Vom incerca lamurirea unor aspecte mai putin cunoscute ale muzicii rock, din dorinta de a preveni, in special pe tineri de efectele negative, deosebit de periculoase ale ascultarii muzicii rock”, incepe unul din texte, intitulat „Muzica rock in viata tinerilor”.

"Prin ascultarea muzicii rock intri sub actiunea duhurilor necurate, esti stapanit de haos, de inclinarea spre violenta si sinucidere”, continua textul.

Cititi mai multe pe www.adevarul.ro.

Sursa: Adevarul

VIDEO PROTVPLUS.RO