Bilantul tragediei din Colectiv a ajuns la 60 de morti. Alexandru Hogea, un tanar de 19 ani, s-a stins la un spital din Viena

Ultima actualizare: 25-11-2015 07:01

Cifra mortii dupa tragedia din "Colectiv" a ajuns din pacate la 60 duminica dimineata, cand Alex, un tanar frumos de 19 ani, a plecat dintre noi.

Potrivit Ministerului Sanatatii, baiatul a murit la Spitalul Akh din Viena, acolo unde era internat de 2 saptamani. "Pacat de tineretea lui si de sufletul sau minunat", au scris prietenii indurerati in mesajele de adio.

Alex Hogea era student la Bucuresti si avea doar 19 ani. A suferit arsuri grave in infernul de la Colectiv. Pe 7 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Akh din Viena, in timp ce parintilor li s-a spus ca va fi dus la Bruxelles. Duminica dimineata, inima lui Alex s-a oprit, dupa trei saptamani de chin. Vestea i-a cutremurat pe toti pretenii sai, care au postat pe Facebook mesaje impresionante:

"Alex Hogea s-a stins din viata azi, dupa ce a fost internat in stare critica la spital. Cumplit si Incredibil. Dumnezeu sa te aseze intre ingeri si sa aiba grija de sufletul tau minunat si pur."

"Alex Hogea nu mai e. Nici cuvinte nu mai sunt. Numai durere."

60 de tineri frumosi au pierit pana acum in urma tragediei din 30 octombrie.

Starea ranitilor din incendiul de la Colectiv

Potrivit unui centralizator al Ministerului Sanatatii, sambata dimineata mai erau internati in spitalele bucurestene 40 de raniti in clubul Colectiv, dintre acestia zece in stare critica si grava.

In spitalele din strainatate mai sunt internati 28 de pacienti.

Alti doi pacienti care au fost transferati in Marea Britanie au o evolutie generala buna, stabila, iar unul dintre acestia a fost operat in urma cu doua zile.

Dintre cei doi pacienti transferati la Rotterdam, unul este in stare generala grava, dar stabila, este in continuare ventilat, necesita o atentie speciala din partea doctorilor, iar celalalt are o evolutie pe care medicii o apreciaza ca fiind buna.

In ceea ce o priveste pe o pacienta transferata la Viena, aceasta este in stare stabila si urmeaza sa mai fie supusa unei interventii chirurgicale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Doctor de bine
Dr. Brândușa Petruțescu, medic primar alergolog imunolog: ”Limităm infecțiile respiratorii dacă aerisim și dezinfectăm suprafețele

15:34
Alt Text!
Trending Review cu Daragiu
De ce și-a schimbat Kanye numele?

19:46
Alt Text!
Las Fierbinți
Sezonul 19, Episodul 22

47:54
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!