Confesiunile tulburatoare ale Violetei, asistenta pe care noaptea de vineri a marcat-o pe viata: "Erau imagini apocaliptice"

Dată publicare: 02-11-2015 17:54
Dată actualizare: 05-11-2015 00:06


Violeta Maria Naca, o asistenta medicala care a ajuns printre primii la clubul Colectiv, a hotarat sa vorbeasca despre scenele la care a fost martor fara voie, in acea seara cumplita.
 

Marcata profund, asistenta cu 22 de ani de experienta a povestit initial pe Facebook tot cosmarul. Marturia sa a emotionat o tara intreaga.

A fost cea mai grea noapte din cariera ei. Vizibil afectata de imaginile de cosmar la care a asistat, Violeta Naca a povestit ca nu va putea uita niciodata ce a vazut.

"Noaptea de vineri a fost atat de tulburatoare incat n-am s-o uit cat voi trai. Iadul a coborat pe pamant in acea seara. Parea un caz banal, un incendiu la o fabrica.

N-am sa uit niciodata vocile persoanelor care n-au alertat, care erau tulburator de ferme si de agitate. Cu foarte putin timp inainte de a ajunge la locul carnagiului, am simtit un rau si o tensiune, cred ca as putea sa o numesc premonitie.

Au inceput sa iasa ca din pamant tineri, politisti si pompieri care carau trupuri de tineri arsi. Erau niste imagini apocaliptice. Am ramas socati si am vazut cum ieseau tineri arsi de vii, o imagine sinistra. Tineri frumosi care mergeau precum niste oameni de pe o alta planeta si implorau sa fie ajutati. Multi ieseau fara haine. Era haos.

Colegii mei aveau lacrimi in ochi si pe obraji care resuscitau copii de o seama cu copii lor, care nu se indurau sa opreasca manevrele. Mi-a ramas in minte imaginea unui pompier care facea manevre de resuscitare cu butelia lui de oxigen pe umeri.

Imi apare imaginea unui pompier care purta pe brate o fata tanara, frumoasa, ca o zana, care era atat de arsa incat nu mai avea haine pe ea. Avea un plans ca un urlet si spunea: "Te implor, ia-o mai repede din bratele mele ca nu mai pot sa o tin in brate. Doamne, de ce e atat de tanara?"

A mai fost un moment cand un coleg mi-a adus un tanar de 18 ani speriat si caruia ii era foarte frica si repeta intruna ca ii e frica, intreba de sora si fratele lui mai mic, decedasera la loc, era disperat intr-o stare de soc, doar ochii nu ii avea arsi. Ma ruga sa anunt familia si ca nu si aminteste numarul mamei si s-ar fi simtit mai bine sa il tina de mana si i-am spus ca am un baiat de o seama cu el si ca sa faca un joc sa isi imagineze ca mama lui e langa el, imi spunea mami. Pana l-am predat la spital si acolo i-a impresionat, avea ochii rosii si ii curgeau, spunea sa ii anuntam parintii, ne implora.", a povestit Violeta Naca in emisiunea La Maruta.


 


VIDEO PROTVPLUS.RO