Marturisirile facute de iubita lui Valentin, barman in Colectiv. "Poate daca il tineam mai mult la telefon, nu murea"

Ultima actualizare: 05-11-2015 00:06

Este uriasa durerea intr-o familie din Arges care luni seara si-a adus acasa, in sicriu, unicul fiu. Valentin Fieraru avea numai 25 de ani si era barman in clubul groazei.

Distrusa de durere, logodnica lui povesteste ca a vorbit cu el la telefon cu numai 10 minute inainte de tragedie si isi reproseaza ca nu a prelungit convorbirea. Tanarul iesise din club ca sa poata vorbi cu ea, iar fata se gandeste ca, daca l-ar mai fi tinut de vorba, poate ca Valentin ar fi scapat din infern.

Fericit ca si-a gasit de lucru, barman la Colectiv, Valentin s-a mutat in Bucuresti, impreuna cu Teo, prietena lui. El a fost de serviciu si, in mod normal ar fi luat-o si pe ea la concertul de vineri seara. Dar, s-a nimerit ca si ea sa lucreze asa ca au stabilit ca, peste noapte, sa se auda la telefon.

Teodora Varasteanu, logodnica lui Valentin, povesteste ca au vorbit pe la 10 si un sfert si crede ca el era afara pentru ca inauntru era galagie, cu 10 minute inainte de a se petrece tragedia. "La 10:15 m-a sunat. Mi-a spus ca are foarte multa activitate si foarte mult de munca si i-am spus ca ne auzim dimineata cand vii. Ultimele cuvinte pe care mi le-a spus au fost ca “te iubeste tati, ai grija de tine. Ma gandesc ca poate daca il tineam mai mult la telefon nu se intampla. El cand vorbea la telefon iesea afara ca nu se auzea, era galagie. Daca as fi stat mai mult cu el in telefon poate nu se intorcea si scapa.”

Asta vara, Teo a primit de la iubitul ei cel mai frumos cadou - inelul de logodna.

Teodora Varasteanu: “Aveam planuri pentru anul viitor. Avem o luna de cand ne logodisem. Aveam atatea planuri si vise frumoase. E un cosmar ceea ce traiesc acum, sunt in stare de soc"

Romeo Fieraru, tatal lui Valentin: “Nu ne-a ajutat nimeni cu absolut nimic. Ne-am imprumutat ca sa luam sicriu. Sa plateasca vinovatii, eu nu stiu cine sunt vinovatii, dar ei trebuie sa plateasca sa nu se mai intample asa nenorocire.”

Data nuntii trebuia sa fie stabilita de parintii celor doi tineri la o intalnire ce urma sa aiba loc. Soarta tragica face ca ei se sa intalneasca acum la inmormantarea lui Valentin, care ar fi trebuit sa fie mire.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO