Unul dintre cele mai așteptate stick-uri Google pentru TV va costa surprinzător de puțin

Ultima actualizare: 01-09-2020 12:54
Chromecast, usb, stick
Getty

Publicația online ”9to5 Google” afirmă că a obținut informații care arată că primul ”dongle” Android TV al companiei Google va avea un preț relativ mic, cuprins între 49 și 59 de dolari, adică aproximativ 200 de lei.

Dispozitivul se va numi Sabrina și se pare că va costa chiar mai puțin decât cea mai nouă versiune de Chromecast, Ultra, plasându-se ca un concurent direct al unor gadgeturi din aceeași categorie: Roku Streaming Stick+ și Amazon Fire TV Stick.

Potrivit 9to5Google, ”Sabrina” va fi disponibilă în magazine în 3 culori. De asemenea, este de așteptat ca acest stick de la Google cu Android TV să se lanseze odată cu Pixel 5, 4a 5G și boxa Nest la următorul eveniment ”Made by Google”.

Nu în ultimul rând, zvonurile spun că Sabrina va avea o nouă versiune de Android TV care se va numi ”Google TV” și care va presupune o interfață redefinită, dar și un nou YouTube TV și o integrare cu dispozitivele Nest.

Informațiile neoficiale mai spun că Sabrina s-ar putea vinde împreună cu o telecomandă, iar acesta va avea un buton care va putea fi programat de utilizator.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO