iLikeIT. Platforme care monitorizează atent concurența și care analizează prețurile


Ultimul update: Vineri 05 Aprilie 2019 10:21
Data publicarii: Luni 01 Aprilie 2019 10:49
Categorie: iLikeIT

Inteligență artificială poate ajută afacerile să devină mai profitabile. Există deja platforme care monitorizează atent concurența și care pot recomanda, de exemplu, prețuri competitive.

Dacă aveți un business, cum știți dacă aveți un preț mai bun decât cel al competiției? Aici intră în scenă un business românesc, bazat pe tehnologie, prezentat de Mihai Bisnel: priceflux.net.

Ce este priceflux? Un instrument online de monitorizare a prețurilor, care strânge foarte multe date de pe site-uri, informații publice. Aceste informații sunt, apoi, procesate și analizate, pentru a fi transmise clienților, respectiv magazinelor online.

Pentru cei care vor să vadă de acasă comparatoare de prețuri există site-uri precum price.ro, compari.ro sau pricey.ro.

Însă companiile pot alege metode mult mai profesioniste de analiză a prețurilor.

În timp ce pe site-urile de mai sus de comparare pot fi văzute prețurile din acel moment, un singur produs, cei de la priceflux analizează toată informația de pe toate site-urile și o transmit într-un format compatibil cu magazinele interesate.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!