iLikeIT: Mi-am pierdut telefonul, cum il recuperez. Date esentiale pentru uitucii cu gadgeturi smart
Cand ati ramas fara mobil ultima oara? Daca vi s-a intamplat, sunteti unul la o mie. Si, daca e prea tarziu sa-l mai recuperati, luati aminte la cateva sfaturi pentru viitor.
Cele mai tinere, frumoase si destepte celulare se lasa mai usor de gasit atunci cand apelati la internet, GPS si un program istet.
In cazul proprietarilor de iPhone este cat se poate de simplu. Trebuie sa intrati pe iCloud, sa introduceti contul si parola si imediat se vede dispozitivul...
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Prima veste buna e ca dispozitivele sunt in aceasi cladire. Daca cumva, sa spunem ca telefoanele sunt si pe silentios, aplicatia a prevazut posibilitatea de a trimite un sunet catre device-ul pierdut, chiar din fata calculatorului.
Asta este insa cazul fericit. Cand aparatul este furat, il puteti bloca sau puteti sterge toate datele din el. La fel puteti proceda si pentru un telefon cu sistem de operare Android. Cel mai folosita aplicatie este Where's my Droid. Utilizatorii de Blackberry pot folosi gratuit Protect.
Informatia se poate dovedi extrem de utila pentru cei peste 2 milioane de romani care au in acest moment un telefon inteligent si inca pe atatia care folosesc internetul in miscare, adica peste 3,9 milioane de indivizi.
Multi dar sensibili cand vine vorba de gadgetul mobil. Un roman din trei renunta pe loc la ciocolata pentru telefon, 1 din 4 la cafea, 1 din 5 chiar la iubita sau la pretioasele zile de concediu.
Indifirent ca este destept sau nu, cel mai simplu mod este precautia: blocati pinul si telefonul. Si fiti inventivi! Nu puneti combinatii banale, precum 0000 sau 1234, ci cat mai greu de descifrat.
Sursa: Pro TV
Etichete: Android, ilike it, aplicatii, cloud, apps, george buhnici, open source,
Dată publicare:
04-01-2012 18:24