iLikeIT merge la targul de tehnologie de la Las Vegas. Urmareste transmisiunile in direct

Ultima actualizare: 09-06-2012 21:56
Ces 2012

Realizatorul iLike IT, George Buhnici, va transmite in direct de la Las Vegas.

Toata lumea buna din tehnologie se aduna la Las Vegas, unde incepe in 9 ianuarie Consumer Electronics Show, unul dintre evenimentele cu cea mai mare greutate ale industriei IT&C, unde se anunta lansari spectaculoase de produse si dezbateri pe tema viitorului.

CES 2012 inseamna 170.000 metri patrati de tehnologie si 140 000 de vizitatori din intreaga lume. Nu degeaba se spune despre editia 2012 ca ar putea fi cea mai ampla din istoria acestui eveniment.

"Daca 2011 a fost anul tabletelor, 2012 va fi anul Ultrabook-urilor", a spus Jason Oxman, vicepresedinte al Consumer Electronics Association. Producatorii de calculatoare vor prezenta zeci de Ultrabook-uri, calculatoare subtiri extrem de capabile, asemanatoare cu MacBook Air de la Apple.

Pe langa asta, la CES 2012, e posibil sa vedem urmatoarele lansari:

1. Samsung Galaxy S III. Telefonul va aparea in mod cert in 2012, insa exista zvonuri care spun ca l-am putea vedea in premiera la conferinta de presa din 9 ianuarie, botezata "Push de boundaries on Convergence and Innovation".

2. Xperia Arc HD, cu procesor dual-core si ecran LCD de 4,3 inch.

3. HTC Edge (quad-core) si THC Ville (dual-core) ar putea fi si ele prezentate.

4. LG Optimus U1,pentru ca si cei de la LG vor dori sa impresioneze cu un telefon.

5. Nokia Lumia 900. Finlandezii ar putea lansa, la randul lor, un telefon cu display Clear Black AMOLED de 4,3 inch, camera de 8MP si baterie 1800mAh

6. Xbox 720. Daca cei de la Microsoft nu vin cu produsul, macar ar trebui sa anunte o data pentru lansarea lui oficiala.

Pe langa toate acestea, asteptam unele imbunatatiri in domeniul televizoarelor 3D, camerelor foto si tabletelor.

La CES 2012 sunt asteptate nume mari din industrie, intre care Steve Ballmer de la Microsoft (aceasta fiind si ultima participare a companiei lui Bill Gates la un astfel de eveniment), Paul Jacobs de la Qualcomm, Paul Otellini de la Intel, Hans Vestberg de la Ericsson, Ursula Burns de la Xerox, Carolyn Everson de la Facebook si Rober Kyncl de la YouTube.

Editia 2012 a CES este mai verde ca niciodata. Cardurile de acces ale invitatilor, de exemplu, si semnele care iti arata incotro sa o apuci, sunt facute din cele 289,6 tone de gunoaie reciclate de la editia de anul trecut a evenimentului.

CES 2012 se desfasoara in Las Vegas in perioada 9-13 ianuarie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO