iLikeIT. Editie cu "cantec" in platoul Stirilor ProTV, alaturi de Alexandra Stan si aplicatiile de karaoke

Ultima actualizare: 03-03-2014 06:58

Care este diferenta dintre vocea de artist si vocea artistului? Raspunsul corect ar fi artistul. Dar zilele acestea ar putea fi la fel de bine un calculator. George Buhnici si Alexandra Stan ne fac o demonatratie: voce vs. tehnologie.

In editia I Like IT din 31 ianuarie, George Buhnici si Alexandra Stan au prezentat cateva aplicatii perfecte pentru pasionatii de muzica.

Mai intai, Alexandra Stan, o mare pasionata de gadgeturi, ne-a facut cunostinta cu primele ei "accesorii", ambele de la Apple, un MacBook Air si un iPhone.

Inainte de a vorbit despre muzica, aceasta a prezentat cateva dintre aplicatiile preferate de pe telefon (vedeti in video), dar a dezvaluit si doua mici "secrete" de care s-a indragostit, nepotelul si nepotica sa cu care are poze pe ecranul principal al telefonului.

- Cine e in poza?
- Este nepotelul meu, Pavel Alexandru... iar ea este Sofia, nepotica mea.

alexandra stan nepotica

alexandra stan nepotel

Sa trecem insa la muzica, unde Alexandra Stan a folosit aplicatia Smule Karaoke, excelenta pentru cei care vor sa cante piesele preferate live pe internet alaturi de un alt utilizator, dintr-o alta tara, poate de pe un alt continent.

Alexandra Stan a facut chiar si o demonstratie superba, cantand piesa Stay cu care Rihanna a ocupat primele locuri in topurile internationale.

alexandra stan iLikeIT

George Buhnici a prezentat si alte gadgeturi pentru amatorii de muzica.

Singtrix vine de la acelasi producator care a creat Guitar Hero ,jocul de pe console care te transforma in chitarist cu experienta. Acesta este un sintetizator de voce pentru cei care vor sa tina concerte in sufragerie si costa 300 de dolari.

"E urmatoarea inovatie in industrie. Ii face pe toti sa cante bine. Daca esti un cantaret prost vei suna bine, daca esti deja un bun cantaret vei suna incredibil. Ii face pe oamenii rusinati de vocea lor sa cante.", a declarat John Devecka de la Singtrix.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO