iLikeIT. Au fost inventați ochelarii care pot înlocui 4 ore de somn în 15 minute

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Miercuri 20 Februarie 2019 10:51
Data publicarii: Miercuri 20 Februarie 2019 08:25
Categorie: iLikeIT

Au fost inventați ochelarii care, purtaţi doar 15 minute, pot înlocui 4 ore de somn. Este vorba de o tehnologie spectaculoasă, care foloseşte lumina şi muzică pentru relaxare totală.

Brain Tap este un aparat care promite să vă dea energie în doar 15 minute cu ajutorul luminii și muzicii speciale, într-un soi de mediație combinată cu inteligenţa artificială.

Dr. Patrick Porter, Brain Tap: ”Datorită ledurilor și microprocesoarelor putem să folosim lumina și sunetul la o anumită frecvență. Avem un algoritm pe care creierul și nervul cranian îl urmează, dacă vrem să devenim tehnici este vorba și de nervul optic. Acesta este atras de lumină, chiar și prin pleoape. Lumina pulsează cu o anumită frecvență iar creierul intră într-un ciclu special. Creierul are cinci cicluri de la Gamma până la Delta. Mintea e atrasă într-un ciclu de somn în timp ce e trează. Putem folosi Braintap pentru diferite lucruri, avem peste 800 de sesiuni diferite. Suntem în peste 1800 de clinici din peste 40 de țări.”

Trecem acum la o altă tehnologie spectaculoasă. Acesta este un lichid special care promite să țină electronicele la o temperatură mică de funcționare. Se evaporă foarte repede și fiind mai greu decât aerul îngroașă vocea dacă e consumat.

Una dintre cele mai mari probleme în domeniul calculatoarelor nu este neapărat costul lor ci întreținerea lor. Cele mai multe centre de date sunt construite în zone suficient de reci. O nouă tehnologie permite mai nou calculatoarelor să ruleze într-o baie de lichid care seamănă izbitor cu apa. Este un lichid pe bază de fluorați, care se evapora la 50 de grade. 

Tehnologia de termoviziune de la FLIR este camera de înaltă rezoluție cu senzori mari, care pot fi folosiţi nu doar în pentru a vedea pierderile de căldura dintr-o clădire, ci și pe mașini, pentru că pot vedea pietonii ori animalele de la distanță mare.

Cea mai ieftină cameră cu termoviziune pornește de la 150 de euro.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

iLikeIT. Cazanul digital de făcut ţuică şi bere, lansat la CES 2019
iLikeIT. Cazanul digital de făcut ţuică şi bere, lansat la CES 2019
realitate virtuala
iLikeIT. Realitatea virtuală folosită în tehnologii cu care configurăm maşina sau casa
Cei mai moderni roboţi din lume, la Bucureşti. Un inventator şi-a creat "al doilea corp"
iLikeIT. Hi-tech pentru persoane cu dizabilități. Cum arată cel mai inteligent scaun cu rotile
O fetiță de 10 ani a câștigat aurul la un concurs național de IT. Ce joc a programat
iLikeIT. Folosiți internet gratuit de la mall sau cafenea? Unde ajung datele personale
iLikeT. Cum să alegem cadoul perfect cu ajutorul unei platforme web românești
Alimente
Legume proaspete, disponibile la un click. Românii încep să folosească aprozarul online