iLikeIT. Apple a prezentat trei noi produse: iPad Mini, Mac Mini si Macbook Pro 13 Retina

Ultima actualizare: 28-10-2012 20:20

Vedeta evenimentului de marti noapte a fost, evident, noul iPad in varianta mai mica si mai accesibila.Toate noutatile Apple au fost urmarite si de George Buhnici.

Ipad Mini are grosimea unui creion si care cantareste putin peste 300 de grame.

Preturile pornesc de la 329 de dolari si pot trece de 600, pentru variantele cu imbunatatiri si aplicatii conexe. Prin comparatie, Kindle Fire se vinde incepand de la 199 de dolari, iar Google pregateste o versiune a lui Nexus 7 de numai 99 de dolari. E drept ca iPad Mini are ecranul mai mare, de 7,9 inci.

Produsul va fi disponibil in 34 de tari incepand de vineri, iar in Romania va fi lansat oficial pe 2 noiembrie.

Mac Mini este de dimensiunea unui DVD Reader si puteti lega la el direct monitorul si tastatura, chiar si wireless. Este silentios si printre cele mai mici de pe piata.

Macbook Pro 13 Retina va fi foarte interesant pentru fotografii care vor sa lucreze din mers. Este foarte portabil iar ecranul este performant.

Romanii sunt innebuniti dupa gadget-uri. Stau marturie cifrele, care vorbesc despre vanzari de patru ori mai mari de tablete, fata de anul trecut.

Estimarile vin chiar din partea producatorilor locali. Concurenta dintre mini-tablete si cele clasice este atat de stransa, incat aproape toata lumea s-a straduit sa aiba ambele variante pe piata. Chiar si Apple, desi vestitul sau fondator se impotrivise acestei idei.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO