iLikeIT. Ai ceva de donat, dar nu ai timp sa cauti beneficiarul? Intra pe doneazacopiilor.ro


Ultimul update: Joi 21 Noiembrie 2013 02:12
Data publicarii: Luni 18 Noiembrie 2013 08:37
Categorie: iLikeIT

Ideile bune sunt acelea care nu doar de atrag atentia, ci fac o schimbare. Asta incearca si invitatii lui George Buhnici. Programatorii romani care cauta succesul vin aici cu proiecte noi-noute si idei de mare viitor.

Din categoria "ai nostri ca brazii", la iLikeIT au ajuns oameni care ne-au impresionat cu talentul lor, dar si executia. Ca degeaba ai o idee buna daca nu o pui in aplicare.

Sa incepem cu o idee simpla. Ai ceva de donat, dar nu ai timp sa cauti pe cineva care sa merite darul tau. Pentru sange avem de acum sieudonez.ro. Site-ul si aplicatiile de mobil ajuta deja oameni care depind de ajutorul nostru.

Azi vorbim despre doneazacopiilor.ro. Orfelinatele pot posta pe site ca au nevoie de haine, rechizite, scaune/mese ... orice. Tu poti sa donezi. Daca ai pe acasa lucruri pe care nu le folosesti, poti sa intri pe site si sa vezi unde e nevoie de ele. Ca de multe ori donam in van.

In wekend a fost si un hackathon. Hai sa vedem ce au scos programatorii.

Locul 1: Protest Map – o harta evenimentelor in timp real ce au loc in Bucuresti – Windows Phone

Locul 2: Tren Calator 2.0 – un update la Tren calator. Acum contine si intarzieri, notificari pentru trenul intarziat si userii pot trimite comentarii si spune de exemplu cu cat este in intarziere trenul in timp real. – Windows Phone si Windows 8.

Locul 3: Soul Player - aplicatie de muzica, care pe baza cautarilor utilizatorului (ex. muzica relaxanta) intoarce toate melodiile care se incadreaza in categoria respectiva, prin intermediul mai multor motoare de muzica (Spotify, YouTube) – Windows 8.