ICEEfest 2013. Marius Moga, Horia brenciu si Performers de la Romanii au Talent vor fi prezenti

Ultima actualizare: 04-06-2013 00:08
Horia Brenciu Cancan

ICEEfest, care se va desfasura la Bucuresti in perioada 6 - 9 iunie, va fi si un bun prilej de distractie, celebritati precum Horia Brenciu si Marius Moga.

Acestia vor discuta alaturi de reprezentanti ai Facebook sau Google despre cum Internetul a schimbat relatia cu fanii si industria muzicala.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, lucruri noi legate de lumea spectaculoasa a tehnologiei vor fi dezvaluite, la Bucuresti, de gigantii Internetului din intreaga lume. Facebook, Google, Yahoo, YouTube, Skype, Microsoft, agentii de creatie digitale, precum si producatorii unor jocuri celebre vor fi la ICEEfest, pe 6 si 7 iunie.

Dar ICEEfest - festivalul dedicat industriei digitale si interactive din Europa Centrala si de Est - va fi si un bun prilej de distractie.
Celebritati precum Horia Brenciu si Marius Moga nu vor lipsi din agenda festivalului, ei urmand sa discute alaturi de reprezentanti ai Facebook sau Google despre cum Internetul a schimbat relatia cu fanii si industria muzicala.

Jeff Leach, un popular stand-ul comediant si DJ din Marea Britanie, va anima atmosfera pe parcursul festivalului. Jeff a mixat si produs pentru Ministry of Sound si Island Records si este un colaborator permanent al unor emisiuni difuzate de BBC, ITV, Channel 4 si 5. Interviurile sale cu Lady Gaga, precum si aparitiile alaturi de Alice Cooper i-au consolidat cariera. Jeff va sustine si un show de stand-up comedy in seara zilei de vineri, 7 iunie, de la ora 18.00, pe scena ICEEfest si, in plus, va fi DJ-ul petrecerii private a evenimentului.

Oameni de creatie si comedianti locali se vor aduna la "Viral Movie Night". 90 de minute de proiectii cu cele mai amuzante sau stupide clipuri care au facut trafic urias pe YouTube vor fi comentate si analizate de Teo, Sergiu si Micutu impreuna cu oameni de creatie cunoscuti precum Bogdan Naumovici sau Dragos Musat, adica omul din spatele lui Tetelu de la Catavencu si colaborator "Divertis". Lor li se va adauga Mikey H., adica Mihai Holos, cel care face sute de mii de vizualizari in fiecare saptamana cu show-ul lui viral, "Doza de Has".

In plus, fetele de la scoala de dans Performers, cunoscute publicului si dupa aparitia la "Romanii au Talent", ca "Performers Crew", vor dezmorti atmosfera intre prezentarile serioase ale festivalului.

Detalii si ultimele bilete disponibile se gasesc pe site-ul oficial, www.iceefest.com.

Festivalul este organizat in parteneriat cu Orange si cu sprijinul Microsoft - prin Internet Explorer 10 si Windows 8 - si se va desfasura saptamana viitoare, intre 6 si 9 iunie, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO