Google joaca murdar in razboiul cu Facebook. Greseala pentru care Mark Zuckerberg plateste scump

Ultima actualizare: 09-08-2012 18:09
Google - Facebook

Toata lumea a ramas uimita in momentul in care fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a confirmat ca si-a creat un cont pe site-ul rival Google+, despre care a spus ca "este o versiune mai mica a Facebook".

Iar daca site-ul lui Zuckerberg continua sa detina suprematia in ceea ce priveste retelele de socializare, Google face legea in domeniul cautarilor pe internet. Si nu se fereste sa foloseasca aceste lucru intr-un mod convenabil. Doar asa se explica faptul ca o cautare pe Google dupa "facebook" genereaza o sugestie cel putin bizara: contul lui Mark Zuckerberg de pe Google+.

Acest lucru ridica o intrebare cat se poate de fireasca: cat de relevant este oare respectivul cont, din moment ce fondatorul Facebook nici macar nu l-a folosit vreodata pentu a posta ceva.

Compania Google a fost acuzata ca foloseste motorul sau de cautare pentru a aplica un tratament privilegiat site-ului Google+, care ar avea prioritate fata de celelalte site-uri de socializare.

De altfel, la Comisia Europeana au ajuns mai multe plangeri la adresa Google, privind o posibila folosire de pozitie dominanta pe internet pentru a promova alte produse.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO