Echipa națională de robotică s-a întors numai cu medalii de aur din Rusia. Demonstrație de forță, în platoul iLikeIT

Dată publicare: 08-05-2021 11:00
Dată actualizare: 08-05-2021 11:06


N-avem noi cea mai de succes națională de fotbal, dar la robotică nu prea ne stă nimeni în cale - nu pe planeta asta, cel puțin.

 

Ultima victimă de calibru este Rusia, pe care armata noastră de puști a bătut-o...în deplasare. Au venit cu tot cu medalii de aur...direct în platoul nostru, pentru o demonstrație de forță. Vă anunțăm de pe acum că roboții pe care îi veți urmări nu strâng, ci mai degrabă distrug totul prin casă.


Echipa națională de robotică a câștigat la competiția din Rusia doar medalii de aur, iar la ultimul concurs, autorităție rusești ”au uitat” să elibereze aprobările necesare pentru ca tinerii români să intre în Federație.

Din fericire, reprezentanții Ministerului român al Afacerilor Externe i-au ajutat pe tinerii pasionați de robotică să ajungă în Rusia, la campionat.

„Se pare că ei (autoritățile ruse, n. red.) au uitat că o să mai vină și români, și cu 2 săptămâni înainte de plecare, când am aplicat pentru viză, nu apăream în nicio bază de date. Soluția câștigătoare, să zic așa, salvatoare, a venit din partea României, a celor de la Ministerul de Externe, care au fost super drăguți, ne-au ajutat cu pașapoarte diplomatice. Nu ne așteptam” - a povestit Ionuț Panea, lider al echipei AutoVortex, la iLikeIT.

Mai multe detalii, în VIDEO.