Cum să scapi dintr-o întâlnire online cu o aplicație simplă. Trucurile Zoom Escaper

Dată publicare: 18-03-2021 08:53
Dată actualizare: 18-03-2021 10:31


Cei care vor să scape de ședințele și întâlnirile online, dar nu știu ce scuză să inventeze, sunt salvați de o aplicație adecvată.

 

„Zoom Escaper” îi ajută să devină atât de agasanți, încât șefii și colegii vor dori să nu îi mai vadă, la reuniunea virtuală.

 

Totul începe cu o pisică într-o sală de judecată...

Avocat: „Domnule judecător, mă auziţi?”
Judecător:Vă aud. Cred că aţi aplicat un filtru”.

E un filtru de...pisici ce intra în cadru..sau momente când aplicaţia Zoom va lăsă-n ...beznă...ori întâlniri întrerupte de cei mici.

Dar nu e neapărat nevoie să vină copiii să animeze discuţiile online ori să aveţi probleme tehnice reale, când exista această nouă aplicaţie. Zoom Escaper va pune la dispoziţie pretexte credibile pentru a vă sustrage de la o întâlnire. Opţiunile sunt diverse, de la sunetul unei conexiuni slabe la lătrat de câine sau de şantier în construcţii.


Sam Lavgine, dezvoltatorul aplicaţiei: „Poţi face în aşa fel încât prezenţa ta să devină de nesuportat pentru ceilalţi. Asta, desigur, dacă nu reuşiţi să o daţi singuri în bară şi aveţi nevoie de ajutor.”

Impresiile stârnite de aplicaţia lui Sam Lavgine variază de la susţinerea acestuia pentru un Nobel, la avertismente pentru angajatori, să nu se lase păcăliţi de asemenea tertipuri.