Black Friday 2023. Oferte și sfaturi pentru ziua cu cele mai mari reduceri din an

Iulia Ionescu

Este vinerea neagră a marilor reduceri. Evenimentul este în plină desfășurare, iar varietatea de produse și promoții din acest an este mai mare ca niciodată.

Valoarea comenzilor plasate până la ora 18:00

Valoarea totală a comenzilor a ajuns la 625 de milioane de lei până la ora 18.00. S-au vândut peste 1,2 milioane de produse, iar pe eMAG au fost până acum peste 492.000 de clienți.

Majoritatea cumpărăturilor au fost plătite cu cardul, peste 75%, iar peste 86% dintre utilizatori au intrat online de pe telefoanele mobile.

Topul vânzărilor pe categorii de produse la eMAG este:

Laptopuri, IT, Birotică și Papetărie - 99.943

TV, Audio-Video, Gaming și Cărți - 93.859

Electronice mari și mici - 178.210 

Situația la finalul zilei de vineri, 10 noiembrie. Reducerile au început în dimineața aceasta, la ora 7:00 și până la această oră valoarea totală a comenzilor depășește suma de 600.000 lei, iar produsele vândute sunt în momentul de față 2.300.000 de produse din diferite categorii.

Majoritatea acestor cumpărături au fost făcute de pe telefonul mobil. Avem aproape de 100.000 de produse din categoria laptopuri, birotică și papetărie vândute până la ora 18.00. Apoi următoarea categorie, cea de televizoare, audio, video și produsă de gaming și cărți, la fel, ne apropiem și acolo destul de repede de cifra de 100.000 de produse vândute.

La electrocasnice mici și mari, 178.000 de produse vândute până la această oră. Și continuăm apoi cu telefoanele, cu tabletele, s-a depășit 130.000 de produse. S-au vândut și foarte multe jucării, pentru că mulți oameni au cumpărat astăzi cadouri deja pentru Moș Nicolae, pentru Moș Crăciun și nu numai, pentru că este întotdeauna o perioadă bună pentru a cumpăra, achiziționa cadouri pentru cei mici.

S-au vândut și multe produse din categoria modă și frumusețe haine, bijuterii, accesorii. „Chiar am observat și am menționat faptul că anul acesta, de Black Friday, am avut acces la mai multe brand-uri ca niciodată. Mă refer la brand-urile de lux și am văzut asta atât pe eMAG, cât și pe Fashion Days, pe Answer, pe Zalando, pe About You. Majoritatea retailerilor care au produse din această categorie ne-au surprins anul acesta cu brand-uri cumva exclusiviste sau la care v-am spus nu am avut acces până acum”, explică Iulia Ionescu, realizatoarea de la iLikeIT.

Iulia a ales să o ajute pe o urmăritoare din mediul online, care a scris că vrea să își cumpere un espresor.

„Am căutat un espresor pentru că o doamnă ne-a scris pe Facebook și ne-a spus că ea își dorește un astfel de espresor și am încercat să căutăm cea mai bună ofertă pentru dumneaei. Iar acest espresor automat De Longgi Magnifica Evo este acum disponibil la 1.499 lei. Acesta este prețul de pe emag.ro și încă mai este în stoc. Am vrut să fac o comparație, să văd cum se prezintă situația și pe alte platforme, la alți retaileri. Iată același produs acum pe Media Galaxy este 1.949 lei și am văzut o gamă foarte largă de espresoare la evomag.

Și încă un produs care mi-a atras atenția și mi se pare că este disponibil acum la un preț foarte bun, doamnele cu siguranță știu la ce mă refer. Este o placă profesională de păr Loreal Sting pod 3,0 este 899 lei în momentul de față aici la acest retailer. Am vrut să văd care este situația și pe alte site-uri și am ajuns pe Expert Beauty, care de obicei vinde astfel de produse aici. Prețul este de 1.199 lei, exact ce v-am spus și la începutul zilei sunt multe produse la ofertă”, a exemplificat Iulia cum ar trebui căutat și comparat prețul unui produs.

Realizatoarea de la iLikeIT a căutat și produse pentru copii, jucării în special. „Am vrut să văd care este situația și la jocurile Lego, pentru că sunt foarte căutate și sunt un cadou foarte potrivit pentru cei mici. De fapt, cred că pentru copiii de toate vârstele, în perioada sărbătorilor. Am găsit acest joc, un Lego Friends, Casa din copac a prieteniei. Vorbim despre un produs care este disponibil acum la 199 lei, deci aproape 200 lei. Un produs asemănător, tot un lego este un super Mario Aventurile lui Mario, un set de bază care este acum la 139 lei. Am vrut să văd care este situația și pe alte platforme și m-am dus inclusiv la Noriel. Ei au de obicei astfel de produse de jucării. Și aici am găsit același joc Super Mario la 223 lei, deci iată o diferență destul de notabilă de preț. Aș căuta însă și pe Altex, pentru că și la ei au găsit oferte bune. Și prețurile, la fel și produsele și ofertele sunt foarte variate și e e o gamă de de jucării de urmărit. La fel se întâmplă și pe Media Galaxy.

Încă un produs care mi-a atras a atras atenția este acest purificator de apă, care și el este la un preț foarte bun. Este doar 100 lei cu aproximație și m-am uitat să văd care este situația și pe Dedeman, aici 179 lei. Iată, m-am uitat chiar și la producătorul direct, m-am uitat direct pe site-ul lor”, sunt mai multe exemple date de Iulia Ionescu în ultima intervenție online din acest maraton live pe stirileprotv.ro, în ziua cu cele mai mari reduceri din an. 

Cele mai vândute produse până la ora 16:00

Valoarea totală a comenzilor plasate până la ora 16:00 este de 592 milioane de lei. În total, până la această oră, cel mai mare retailer online din România a vândut aproape 2.180.000 de produse. 

S-au vândut până acum 19 mașini, 1.383 de nopți de cazare, 3,4 kilograme de aur, peste 24.000 de kilograme de carne și 45 de ceasuri și bijuterii de lux. 

De asemenea, până la ora 16:00, peste 465.000 de clienți care au achiziționat de pe eMAG. Majoritatea plăților au fost făcute cu cardul, peste 75% și 86% dintre vizite s-au făcut de pe mobil. Aproape 83% dintre comenzi au fost făcute cu livrare la easybox.

Valoarea comenzilor plasate până la ora 16:00

Până la această oră, pe site-ul celui mai mare retailer online din țara noastră, valoarea totală a comenzilor se apropie deja de 600 de milioane de lei. 

„Putem vedea și care a fost numărul de clienți. Vorbim de peste 460.000 de oameni care au făcut cumpărături astăzi pe site-ul celui mai mare retailer online din țara noastră și mă bucur foarte mult faptul că foarte multe dintre aceste comenzi au fost făcute de pe telefonul mobil și că mai bine de 75% dintre aceste comenzi au fost plătite”, a prezentat Iulia Ionescu.

Deci mai bine de 18% dintre aceste comenzi făcute cu cardul au fost plăți în rate. Livrările la easybox sunt mai bine de 58%, deci foarte mulți dintre români au ales această metodă de livrare, o metodă mai prietenoasă cu mediul. 36% dintre comenzi au fost făcute cu livrare prin curier.

„Vreau să intrăm puțin și în promoțiile speciale care au existat astăzi pentru că s-au vândut și apartamente. Vorbim de două apartamente vândute în Năvodari, apartamente reduse de la 119.900 la 100.990. S-au vândut și mașini - până la această oră s-au vândut 19 autoturisme”, explică Iulia.

„Găsiți oferte foarte interesante la tot felul de experiențe și servicii. Pe lângă mașini, așa cum am spus mai devreme, puteți să închiriați și rulote, dacă vă doriți. Asta dacă plănuiți o vacanță în țară sau în străinătate, la munte sau la mare. Aici la noi și există și vouchere de vacanță. Fie la mare, pe litoralul românesc, la Mamaia, în Năvodari, în Neptun, am văzut pachete turistice foarte interesante care, iată, încă se vând și la această oră. Încă mai sunt pe stoc. La fel se întâmplă și la munte sau la mare”, spune realizatoarea iLikeIT.

Alte oferte interesante se referă la pachete de masaj, reflexoterapii sau dacă vreți să faceți sport. 

„Este o ocazie bună pentru a începe și a vă cumpăra un voucher, un abonament la sală, un abonament la ofertă, mai ales dacă până acum n-ați făcut asta. La categoria experiențe inedite aveți, la fel, o gamă foarte variată de produse și servicii - pot fi și călătorii cu avioanele de mici dimensiuni. La fel se poate întâmpla și dacă vă doriți să încercați să vedeți o experiență mai puțin relaxantă, să spunem dacă vreți să aveți parte și de puțină adrenalină, există inclusiv cursuri de conducere defensivă sau puteți să încercați să vedeți ce înseamnă să folosiți o armă de vânătoare”, sunt câteva dintre ofertele prezentate de Iulia.

Alte produse interesante sunt inclusiv bilete la concerte - la Ed Scheeran, de exemplu - sau pentru festivaluri din țară. 

„Am văzut o invitație destul de interesantă în studioul lui Smiley, la Hahaha Production. Dacă vreți să încercați să înregistrați pentru prima oară în viața voastră o voce, o piesă și să vă bucurați de ghidajul unui profesionist. Un astfel de pachet costă 2.380 lei”, a mai prezentat Iulia.

Cele mai vândute produse până la ora 13:00

În acest moment valoarea toală a comenzilor a trecut de 520 de milioane de lei. Majoritatea plăților au fost făcute cu cardul - peste 75%. Doar 18% au fost făcute în rate.

Majoritatea au făcut shopping prin telefonul mobil. Majoritatea comenzilor vor fi livrate la easybox - peste 55%.

Pe primul loc la cumpărături este județul Iași, urmat de Sălaj, Cluj, Bistrița Năsăud, Dolj și București.

Valoarea comenzilor plasate până la ora 13:00

La începutul acestei săptămâni, cel mai mare retailer online din țara noastră a anunțat că valoarea produselor care sunt la ofertă astăzi, în ziua cu cele mai multe reduceri din an, se ridică la 390 de milioane de lei, iar la doar 30 de minute de la startul reducerilor, vorbim de ora 7:00 cu aproximație, deja au fost vândute produse în valoare de 180 de milioane de lei. Până la ora 13.00, valoarea totală a comenzilor a sărit de 520 de milioane de lei.

Se pare că majoritatea plăților au fost făcute cu cardul. Vorbim de un procent de peste 75% și doar 18% dintre aceste plăți au fost făcute în rate. Majoritatea celor care au făcut cumpărături de pe site-ul eMAG au făcut shopping prin telefonul mobil.

„Și încă un aspect care mă bucură foarte tare, pentru că vorbim de o practică sustenabilă, aș putea spune, majoritate a comenzilor vor fi livrate la easybox. Vorbim de un procent de peste 55%, apoi 36% livrări prin curier și sunt și livrări care vor fi ridicate, de fapt produse care vor fi ridicate fie din showroom sau oficii poștale”, a prezentat Iulia Ionescu datele de platforma eMAG până la ora 13.00.

Cei mai activi cumpărători de Black Friday sunt cei din județul Iași, urmați de cei din județul Sălaj, Cluj, Bistrița-Năsăud, Dolj și București, pe locul șase, Timiș, apoi Constanța, Bihor și Mureș.

Interesante sunt și statisticile legate de numărul de produse care au fost cumpărate până la ora 13.00: 78.000 de laptopuri și produse de papetărie. La fel și la categoria TV audio-video.

Aici încadrăm inclusiv televizoarele, evident, dar iată și jocurile video. Acolo s-au vândut peste 76.000 de produse și lista poate continua cu electrocasnice mici, vândute și ele într-un număr destul de mare și multe produse și din zona de cosmetice, mobilă, casă și grădină și tot așa.

Exemple de produse la ofertă de Black Friday 2023

„Cea mai importantă ofertă, cea care ne privește și pe noi, o ofertă care vă permite să vă bucurați de producțiile și de toate emisiunile Știrile ProTV și Pro TV. Pe Voyo puteți să vă luați acum abonamente de pe site-ul celui mai mare retailer online. Sunt de fapt niște vouchere la prețuri speciale de Black Friday. Asta înseamnă că puteți să vă cumpărați un voucher cu 141 lei pentru un abonament de douăsprezece luni. Dar sunt vouchere și pentru abonamente de șase luni, de două luni și vă invităm cu drag să încercați aplicația noastră și să vă bucurați de producțiile Pro TV la orice oră din zi și din noapte. În multe cazuri, chiar și cu o săptămână înainte sau cu zile bune înainte, depinde de producții și multe surprize pentru voi”, explică Iulia.

Realizatoarea iLikeIT a prezentat și alte oferte interesante pe care le-a găsit pe site-uri în ziua de Black Friday.

„Dacă intrați acum pe emag.ro, de exemplu, o să vedeți că sunt foarte multe oferte la telefoane și la unele dintre ele deja stocul este epuizat. Sfatul meu este să verificați întotdeauna prețul produselor pe toate site-urile pe care obișnuiți să căutați astfel de oferte.

Uite, eu, de exemplu, am căutat acest Garmin, un Fenix 7, despre care noi am tot vorbit la iLikeIT. Este un preț foarte bun, de 1.990 lei și am încercat să văd care sunt prețurile și pe alte platforme, la alți retaileri. Uite pe evoMag, vorbim de 2.728 lei. Găsiți o gamă destul de largă de produse Garmin și pe Media Galaxy.

Am găsit și un aspirator de buget, eu așa l-am numit. Mi se pare un preț bun pentru un aspirator vertical, pentru că ele sunt foarte dorite și căutat în perioada aceasta. Vorbim de un aspirator vertical Rowenta, care este disponibil acum pe Flanco la 499 lei și pe eMAG este la 299 lei”, au fost două dintre produsele prezentate de Iulia.

Cumpărătorii trebuie să știe că lista de produse este actualizată pe tot parcursul zilei. Stocurile sunt actualizate. 

„Dacă ați văzut că a dispărut produsul pe care vi-l doreați foarte tare și l-ați căutat în prima parte a zilei, este foarte posibil ca până la sfârșitul zilei acesta să revină în stoc și să aveți parte de o surpriză foarte plăcută”, mai spune Iulia.

„Ce este bine de știut este că astăzi, în ziua cu cele mai mari reduceri din an, găsiți oferte la mai toți retailerii online, dar și în magazinele fizice, dar doar la anumite produse, produsele semnalizate cu oferte speciale de Black Friday. De aici poate și confuzia și nemulțumirea celor care nu reușesc să găsească o ofertă bună pentru produsul acela pe care l-au urmărit de ceva timp și care iată astăzi, din păcate, poate din căutările lor nu a ajuns la prețul pe care și l-au imaginat”, a explicat realizatoarea de la iLikeIT.

Alte produse la oferte foarte bune este un Roborock Q7 max. „Acum, din păcate, nu mai este disponibil, nu mai este în stoc la prețul special de Black Friday, dar vedem că încă ar mai fi în stoc, dar pe o altă culoare. Nu vă lăsați blocați într-o culoare pe care v-o doriți foarte tare. Dacă mă uit la același produs pe culoarea negru este în stoc în continuare, iar pe culoarea alb nu mai era în stoc. Și uite o surpriză plăcută acum pe Media Galaxy este disponibil la un preț mult mai bun, la 1.598 lei. Și cred că la fel se întâmplă și pe Altex. Uite aici este 1.600 lei, doar că este pe culoarea negru. Nicio problemă, cred că ne putem mulțumi cu asta. Facem un compromis la culoare”, sunt sfaturile Iuliei.

Și pentru că tot am vorbit de aspiratoarele robot, de roboții aspiratoare, puteți să verificați chiar și pe site-ul producătorului la Xiaomi direct să vedeți care sunt prețurile lor și apoi să faceți o comparație cu ce se întâmplă la retaileri online.

Black Pet Friday

„Pe final, vreau să vă vorbesc și despre această ofertă de Black Friday. Vreau să vorbim puțin și de specificațiile acestui produs de neratat. Este o campanie diferită care are loc anul acesta pentru prima oară de Black Friday, o inițiativă online care ar trebui să ne îndemne să adoptăm un animăluț de culoare neagră, fie că vorbim de pisici sau de câini.

Iată acesta, conform specificațiilor de pe site, este un smart dog, are 1T de afecțiune, este un blănos în adevăratul sens al cuvântului și senzorii sunt de alint, de fericire și de bobițe, iar la modul de joc au adăugat infinit. Eu zic că este o ofertă de neratat, pentru că este o modalitate de a ne bucura altfel de această zi de Black Friday și de a face și o faptă bună”, a spus Iulia despre una dintre ofertele cele mai interesante ale anului.

Black Friday 2023, o ocazie de a recicla

Black Friday este și o oportunitate bună pentru a recicla. Pentru orice produs electronic nou cumpărat, ar fi bine fie să faceți o donație, adică să scăpați de produsele de care nu mai aveți nevoie, de electrocasnice mici sau mari, sau să le reciclați, să vă îndreptați atenția către asociațiile care se ocupă cu ridicarea gratuită a acestor produse.

Există și harta reciclării.ro. Care vă ajută să găsiți cel mai apropiat punct de reciclare. Vă îndemn cu mare încredere să intrați pe acest site și să vedeți care sunt cele mai apropiate puncte de reciclare din zona voastră, mai ales dacă astăzi faceți și astfel de achiziții.

Dă-ți VOYO la oferte și de Black Friday. Orice abonament alegi, îți dublăm perioada

De Black Friday, dă-ți VOYO la oferte! În perioada 10 – 12 noiembrie, activarea unui cont nou vine cu o super ofertă: orice abonament de 1, 3, 6 sau 12 luni achiziționat își dublează automat perioada.

Tazz doboară recordul de Black Friday

Din cele 100.000 de vouchere puse la vânzare, mare parte dintre ele au fost achiziționate încă din primele ore în care categoria Tazz Bank Friday a devenit disponibilă în aplicație. Oferta Tazz de Black Friday include trei categorii de vouchere valabile pentru comenzi în aplicație – vouchere la parteneri cu reduceri de până la 80%, vouchere Genius cu 50% discount și vouchere care asigură livrarea gratuită a comenzilor până pe 31 ianuarie 2023.

Vânzări record din prima oră

În prima oră de Tazz Bank Friday, s-au vândut peste 23.000 de vouchere, număr care depășește vânzările totale de anul trecut, adică peste 22.000.

Cele mai căutate vouchere

În primele trei ore de la lansarea ofertelor de Black Friday în aplicație, 70% dintre voucherele disponibile la prețul 20 de lei au fost vândute. În același interval, 71% dintre voucherele Genius disponibile au fost cumpărate de utilizatorii care dețin abonamentul.

Topul orașelor care cu cele mai multe vouchere cumpărate

București este orașul cu cel mai mare număr de vouchere cumpărate, utilizatorii achizițonând peste 8500 de vouchere promoționale. În top se mai află Timișoara, cu aproape 3600 de vouchere vândute, Cluj cu peste 3000 de vouchere achiziționate de utilizatori și Iași, cu aproape 1800 de vouchere comandate.

Top restaurante și magazine cu cele mai apreciate oferte

Restaurantele din aplicația Tazz la care utilizatorii au cumpărat cele mai multe vouchere sunt:

• Trenta Pizza, cu peste 1500 de vouchere vândute

• McDonald’s, cu aproape 1200 de vouchere vândute

• KFC, cu peste 1000 de vouchere vândute

Voucherele Tazz Bank Friday oferă prețuri promoționale și la vouchere pentru parteneri din zona de hypermarket-uri și alte magazine. Dintre acestea, utilizatorii au cumpărat cele mai multe vouchere la următorii parteneri:

• Kaufland, cu aproape 1500 de vouchere vândute

• Auchan, cu peste 900 de vouchere vândute

• English Home, cu peste 300 de vouchere vândute

Până pe 12 noiembrie, utilizatorii mai pot achiziționa direct din aplicația Tazz voucherele care oferă livrare gratuită, voucherele Genius cu 50% dicount și voucherele cu discount-uri de până la 80% la peste 1500 de parteneri din toată țara.

Cele mai vândute produse până la ora 11:00

Iulia Ionescu ne prezintă cele mai bune oferte și sfaturi pentru ziua cu cele mai mari reduceri din an. 

Ce produse au fost cumpărate până la ora 11:00

„S-au făcut foarte multe cumpărături și o să încep cu câteva date pe care le-am primit de la cel mai mare retailer online din România”, spune Iulia Ionescu. 

Până la această oră deja avem o cifră foarte interesantă. Vorbim de o valoare totală a comenzilor de peste 450 de milioane de lei și în continuare este foarte multă activitate pe site-ul lor.

Cei mai activi sunt cei din Iași, urmați apoi de cei din Sălaj, Bistrița-Năsăud, Dolj, Cluj, București, Timiș, Constanța, Bihor și Mureș. 

Vorbim de peste 65.000 de laptopuri și produse de papetărie, la fel se întâmplă și la categoria cu televizoare și produse audio-video, dar și gaming și cărți. Aici sunt peste 65.000 de produse. La fel și electrocasnicele mici și mari, și ele s-au vândut, evident, în număr mare în ziua cu cele mai cu cele mai mari reduceri din an. Vorbim de peste 130.000 de produse.

Continuăm apoi cu jucăriile, care și ele s-au vândut în număr mare. Vorbim de peste 220.000 de jucării. Probabil că mulți se pregătesc deja pentru sărbători, pentru Crăciun, pentru Moș Nicolae și ce oportunitate mai bună de a obține cele mai bune oferte decât în ziua cu cele mai mari reduceri din an.

Continuăm apoi cu produsele de la categoria mobilă și casă. Aici avem peste 50.000 de produse. Și cosmetice s-au vândut foarte multe. La produsele de îngrijire personală și cosmetice sunt peste 100.000 de produse.

Oamenii au profitat de această ocazie pentru a cumpăra produse de consum și chiar și pentru animăluțe. Pentru câini și pisici au fost vândute mai bine de 390.000 de produse.

La categoria bricolaj, până la această oră, vorbim de peste 50.000 de produse vândute.

Cele mai recente cifre arată că în minutul de aur pe site-ul celui mai mare retailer online din România, vorbim de eMag, s-a vândut de 9 milioane de lei, în creștere de la 6,3 milioane de lei față de anul trecut.

Și după primele 30 de minute de la startul reducerilor au fost înregistrate vânzări de 180 de milioane de lei, în creștere cu 19% față de anul trecut.

S-au vândut deja și mașini. Vorbim de 11 autoturisme care au fost vândute până la această oră pe site-ul celui mai mare retailer online din România.

S-au vândut și apartamente. Am văzut, de exemplu, un apartament care a fost vândut în Năvodari, un apartament care a fost redus de la 119.900 la 109.900.

Oamenii nu au neglijat această zi cu cele mai mari reduceri din an și în continuare sunt foarte activi pe site-ul eMAG și fac cumpărături record, se pare și anul acesta.

Din datele primite, 28% dintre produsele comandate în primele 30 de minute se aflau în listele de favorite ale clienților. Deci ei au fost foarte chibzuiți și încă de aseară și-au adăugat produsele favorite în coșul de cumpărături după ce a fost adăugat în lista de favorite. 

10-11-2023 11:20

Ofertele descoperite de Iulia Ionescu în ziua de Black Friday 2023

„Vreau să vă prezint și câteva dintre ofertele pe care le-am descoperit eu și care mi se par așa de neratat astăzi, pe site-ul eMAG.

Deja s-a ajuns la 12 comenzi de autoturisme. Mai devreme v-am spus că erau 11. Pachetele turistice se vând în continuare, la fel și aurul - se pare că este și el foarte căutat - ceasuri și bijuterii și... carne de porc. Și anul trecut s-a vândut foarte bine carnea de porc. Acum vorbim despre mai bine de 17.000 de kilograme de carne de porc.

O ofertă pe care aș vrea să vi-o amintesc pentru că ne interesează și pe noi direct, sunt vouchere de abonamente la preț redus pentru VOYO. Ce puteți face cu aceste abonamente este să urmăriți toate producțiile Pro TV și Știrile Pro TV pe voyo.ro, la un preț special. Astăzi, de Black Friday, sunt disponibile mai multe vouchere. 

Am să vă dau câteva exemple: dacă vă luați un abonament de 12 luni în aplicația VOYO, voucher-ul este valabil până la data de 31/12/2023, adică până la sfârșitul anului, și vorbim de un voucher de 140 lei, dar sunt și vouchere pentru abonamente de șase luni sau de două luni, dacă vreți doar să vedeți despre ce este vorba. Este o bucurie pentru că acum, de exemplu, în seara aceasta, este și marea finală Love Island și puteți să urmăriți acolo prin acest abonament sau, mai nou, pentru că am văzut că foarte mulți urmăresc și Groapa, serialul care acum este exclusiv pe VOYO”, spune Iulia. 

Sfaturile Iuliei Ionescu pentru cumpărături de Black Friday 2023

Ofertele sunt actualizate din oră în oră, la fel și stocurile și e foarte important să verificați din când în când lista cu favorite dacă deja aveți impresia că a dispărut produsul pe care vi-l doreați, pentru că situația se schimbă de la o oră la alta.

Am văzut oferte foarte bune la telefoane, dar și la haine și accesorii. Mi se pare că anul acesta avem parte de mai multe brand-uri ca niciodată la categoria aceasta de haine și accesorii. Se întâmplă și pe Fashion Days și pe multe alte site-uri care oferă această gamă de produse. 

„Și aș fi vrut să vă vorbesc și despre telefoanele recondiționate. Din punctul meu de vedere, cele mai bune oferte acum la telefoane sunt la cele recondiționate. Le găsiți și pe flip.ro, sunt oferte foarte bune. 

Voiam să vă reamintesc ce înseamnă un telefon recondiționat. Un telefon recondiționat ajunge la dumneavoastră la fel ca un produs nou. Este în cutie și este în stare cât se poate de bună, poate cea mai bună, pentru că dacă a fost cazul, i-au fost înlocuite și piesele care probabil erau deja uzate sau era nevoie să fie schimbate”, spune Iulia.

Deci nu neglijați astfel de telefoane pentru că este și o modalitate prin care puteți proteja cumva mediul înconjurător. Faceți și o faptă bună pentru că nu investiți într-un produs nou și mergeți pe această gamă de produse și să știți că găsiți telefoane recondiționate și pe site-ul celor de la Orange. Și aici sunt oferte foarte bune. 

„Sfatul nostru general este să faceți comparații. Astăzi intrați atât pe site-ul celor de la eMAG, cât și pe Altex, pe Flanco, pe Media Galaxy. Am găsit oferte foarte bune, v-am spus și pe Media Galaxy și pe Altex, și pe Flanco și se întâmplă ca ceea ce vouă vi se pare că este disponibil acum la un preț foarte bun pe Flanco să fie disponibil la un preț și mai bun pe eMAG sau invers. Să găsiți produse pe care abia le așteptați pe site-ul celor de la Altex și să descoperiți apoi că sunt disponibile la un preț mult mai bun pe Flanco sau invers”, ne explică Iulia.

„Pentru că am vorbit și de haine și accesorii, vă mai amintesc încă o dată și de answer.ro, de Fashion Days și de Zalando. V-am spus mai multe brand-uri la haine și accesorii ca niciodată, din punctul meu de Vedere, mă refer la brand-urile de lux, brand-urile de top.

Încă un site pe care vă recomand să intrați și evomag.ro și ei au reduceri foarte bune astăzi și nu numai, pentru că reducerile continuă și zilele următoare pe majoritatea platformelor”, este recomandarea Iuliei.

Nu uitați și de abonamentele VOYO, pentru că sunt reduse astăzi, de Black Friday, și abia așteptăm să vă vedem în fața televizoarelor, să urmăriți iLikeIT și nu numai, toate producțiile Știrile ProTV și protv.ro.

„O să închei acum cu un exemplu clar. Iată am găsit acest laptop încă mai este disponibil. Este un laptop, cred eu, potrivit pentru pentru studiu, pentru copii, pentru adolescenți. Este disponibil la 699 de lei. Vorbim de 256 GB, 15,6’’, full HD, procesor intel și foarte bine ar fi să faceți și o comparație pe celelalte platforme să vedeți care este situația. Aș vrea să menționez faptul că nu este un laptop pentru cei care se joacă foarte mult. Este mai degrabă un laptop de lucru, dar la acest preț mie mi se pare că este de nerefuzat”, spune Iulia. 

Până la această oră s-a ajuns la peste vânzări de peste 460 de milioane de lei - valoarea totală a comenzilor. Orașele care sunt în top sunt Iași, Sălaj și Cluj

Sfaturi pentru ziua de Black Friday. Unde sunt cele mai bune reduceri

Televizoare, laptopuri, aspiratoare și nu numai, chiar și bilete la concerte sau experiențe inedite. Toate sunt reduse astăzi, de Black Friday. Să vedem care sunt cele mai bune oferte.

Există deja prețuri foarte bune pe majoritatea site-urilor, unde toți retailerii online au diferite oferte.

Sfatul iLikeIT este să intrați și pe eMAG, Flanco, Altex, EvoMAG sau Media Galaxy, unde puteți găsiți reduceri destul de bune la foarte bune produse indiferent de retailerul online pe care doriți să-l încercați. Foarte importat este să ajungeți la fiecare dintre ei pentru a compara prețurile.

Articol recomandat de sport.ro
10 milioane de euro pentru Simona Halep! Tun financiar dat de fostul număr 1 WTA
10 milioane de euro pentru Simona Halep! Tun financiar dat de fostul număr 1 WTA
Citește și...
Telefoane la reducere de Black Friday 2023. Cele mai bune prețuri la smartwatch-uri
Telefoane la reducere de Black Friday 2023. Cele mai bune prețuri la smartwatch-uri

Black Friday a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente de cumpărături din an, iar ofertele și reducerile sunt cu atât mai interesante atunci când vine vorba de telefoane mobile.  

Laptopuri la reducere de Black Friday 2023. Laptopuri bune la reducere în Vinerea Neagră
Laptopuri la reducere de Black Friday 2023. Laptopuri bune la reducere în Vinerea Neagră

Dacă ești în căutarea unui laptop nou sau vrei să îți upgradezi dispozitivul actual, Black Friday 2023 este o ocazie excelentă de a achiziționa laptopuri de calitate la prețuri reduse.

Oferte de televizoare de Black Friday 2023. Cele mai bune prețuri pentru smart tv
Oferte de televizoare de Black Friday 2023. Cele mai bune prețuri pentru smart tv

Televizoarele sunt printre cele mai vânate produse de Black Friday. Și nu e de mirare, pentru că aceste electronice au niște prețuri imbatabile cu ocazia super reducerilor de Vinerea Neagră în România.

Telefoane la reducere de Black Friday 2023. Cele mai bune prețuri la smartwatch-uri
Telefoane la reducere de Black Friday 2023. Cele mai bune prețuri la smartwatch-uri

Black Friday a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente de cumpărături din an, iar ofertele și reducerile sunt cu atât mai interesante atunci când vine vorba de telefoane mobile.  

Laptopuri la reducere de Black Friday 2023. Laptopuri bune la reducere în Vinerea Neagră
Laptopuri la reducere de Black Friday 2023. Laptopuri bune la reducere în Vinerea Neagră

Dacă ești în căutarea unui laptop nou sau vrei să îți upgradezi dispozitivul actual, Black Friday 2023 este o ocazie excelentă de a achiziționa laptopuri de calitate la prețuri reduse.

Oferte de televizoare de Black Friday 2023. Cele mai bune prețuri pentru smart tv
Oferte de televizoare de Black Friday 2023. Cele mai bune prețuri pentru smart tv

Televizoarele sunt printre cele mai vânate produse de Black Friday. Și nu e de mirare, pentru că aceste electronice au niște prețuri imbatabile cu ocazia super reducerilor de Vinerea Neagră în România.

Recomandări
Publicația Der Standard: Austria și-a schimbat poziția privind aderarea României la Schengen datorită intervenției SUA
Publicația Der Standard: Austria și-a schimbat poziția privind aderarea României la Schengen datorită intervenției SUA

Publicația austriacă Der Standard susține că Austria și-a schimbat poziția privind aderarea României la Schengen după intervenția Statelor Unite.

Zelenski s-a oprit 20 de secunde în dreptul lui Viktor Orban, la învestirea președintelui Argentinei. Ce au vorbit cei doi
Zelenski s-a oprit 20 de secunde în dreptul lui Viktor Orban, la învestirea președintelui Argentinei. Ce au vorbit cei doi

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că a avut o conversaţie "sinceră" cu premierul ungar Viktor Orban la învestirea preşedintelui argentinian Javier Milei, duminică, informează Reuters.

Andrei Baciu demisionează de la conducerea CNAS. A ajuns în faţa procurorilor DNA, în dosarul vaccinurilor
Andrei Baciu demisionează de la conducerea CNAS. A ajuns în faţa procurorilor DNA, în dosarul vaccinurilor

Andrei Baciu îşi anunţă luni, într-o postare pe Facebook, demisia de la conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.