Telefoane la reducere de Black Friday 2023. Cele mai bune prețuri la smartwatch-uri

black friday telefoane
Shutterstock

Black Friday a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente de cumpărături din an, iar ofertele și reducerile sunt cu atât mai interesante atunci când vine vorba de telefoane mobile.  

UPDATE: 

Prețuri la ofertă pentru smartwatch-uri de Black Friday 2023

Smartwatch Garmin Venu 2S, Tundra/Champagne - 1.059,99 Lei

Smartwatch Huawei Watch GT 3 PRO, Titanium Strap, Light - 1.399,99 Lei

Smartwatch Garmin Venu 2 Plus, Black/Slate - 1.399,99 Lei

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Samsung Galaxy Watch5 Pro, 45mm, BT, Black Titanium - 1.349,99 Lei

Ceas Smartwatch SOLTOY® DoTime SV, Always ON Display 1.95”, Incarcare Wireless - 199,00 Lei

Ceas Smartwatch Watchmark barbati WLT10 rosu 1.39 inch Silicon - 865,13 Lei

Smartwatch Garmin Venu Sq 2, Music Edition, Black/Slate - 799,99 Lei

Smartwatch Redmi Watch 3 Active, Black - 189,99 Lei

Smartwatch Garmin epix™, 47 mm, Slate/Stainless Steel - 2.249,99 Lei

Apple Watch 8, GPS, Carcasa Midnight Aluminium 45mm, Midnight Sport Band - 1.849,99 Lei

Smartwatch Garmin Fenix 7S, 42 mm, Silver/Graphite - 1.999,99 Lei

Cele mai bune oferte la telefoane de Black Friday 2023, la eMag

Telefon mobil Xiaomi Redmi Note 12S, 8GB RAM, 256GB, Ice Blue - 949,99 Lei

Telefon mobil Motorola Moto g32, Dual SIM, 256GB, 8GB RAM, Mineral Grey - 699,99 Lei

Telefon mobil Apple iPhone 14 Pro Max, 512GB, 5G, Space Black - 6.499,99 Lei

Telefon mobil Nokia G42, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 5G, Meteor Grey - 799,99 Lei

Telefon mobil Huawei Nova 10 SE, 8GB RAM, 128GB, 4G, Starry Black - 1.099,99 Lei

Telefon mobil OPPO Reno7 Lite, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 5G, Cosmic Black - 949,99 Lei

Telefon mobil Samsung Galaxy A23, 4GB RAM, 64GB, 5G, Black - 949,99 Lei

Telefon mobil Sony Xperia 1 V, Dual SIM, 12GB RAM, 256GB, 5G, Negru - 4.749,99 Lei

----

Dacă ești în căutarea unui smartphone nou sau vrei să faci upgrade la dispozitivul tău actual, Black Friday 2023 este momentul ideal pentru a găsi oferte incredibile și prețuri reduse pentru smartphone-uri de calitate. Ce ar trebui să iei în considerare atunci când cauți un smartphone și care sunt cele mai tari oferte la telefoane anul acesta.

Cele mai bune oferte la telefoane de Black Friday 2023

Dacă ești în căutarea unui telefon de ultimă generație sau vrei doar să îți schimbi vechiul telefon cu un model mai nou, Black Friday 2023 este ocazia ideală să o faci.

O mulțime de magazine pun la bătaie oferte de neratat la telefoane, indiferent că vorbim despre branduri precum Apple, Samsung, Sony, Xiaomi, Motorola, Huawei sau Asus.

Iată cele mai tari oferte anunțate la telefoane de Black Friday 2023:

Telefon Apple iPhone 13, 128GB, Midnight - 2.799,99 Lei

Telefon mobil Samsung Galaxy S21 FE, Dual SIM, 6GB RAM, 128GB, 5G, Graphite - 1.899,00 Lei

Samsung Galaxy A34, Display 6.6", 6GB RAM, 128GB Flash, 5G, - 1.249,99 Lei

Samsung Galaxy A54, Display 6.4", 8GB RAM, 128GB Flash, 5G - 1.599,99 Lei

Telefon mobil Apple iPhone 11, 128GB, 4GB, White - 2.549,00lei

Samsung Galaxy Z Fold 3, Display 2X 7.6", 12GB RAM - 6499.99 RON

Telefon Mobil Samsung Galaxy S23 Ultra - 4.999,00 lei

Samsung Galaxy Z Flip 3, Display 6.7", 8GB RAM, 128GB - 3.599,99 Lei

*Pe măsură ce se apropie data de 10 noiembrie, noi oferte la smartphone-uri vor fi adăugate

Care sunt cele mai performante smartphone-uri în 2023

Cele mai bune telefoane pe care le poți achiziționa în 2023 sunt iPhone 15 Pro Max, Google Pixel 8 Pro și Samsung Galaxy S23 Ultra. Acestea oferă toate funcțiile pe care le-ai putea dori. Cu performanța lor excelentă, sistemele de cameră uimitoare și funcțiile suplimentare, aceste telefoane de top reprezintă vârful tehnologiei mobile.

Prin urmare, nu este surprinzător faptul că aceste telefoane premium vin la prețuri foarte mari.

Costurile mari ale acestor dispozitive înseamnă că sunt inaccesibile pentru mulți dintre noi sau pur și simplu sunt inutile dacă ai nevoie doar de un dispozitiv solid pentru nevoile tale de zi cu zi. Dacă ai norocul să prinzi o super ofertă de Black Friday, nu sta pe gânduri. Cel mai probabil stocul se va epuiza rapid.

La ce să te uiți când cumperi un telefon nou

Numărul mare de opțiuni de la diferiți producători de telefoane ar trebui să facă cumpărăturile simple, dar uneori le face mai confuze, indiferent dacă cauți un telefon de elită de cea mai înaltă calitate sau un telefon mai accesibil, precum Google Pixel 6A.

Cele mai bune dispozitive de pe piață nu au doar prețuri diferite, ci și specificații diferite ale camerei, dimensiuni ale ecranului și capacități de stocare.

Ce contează cel mai mult pentru tine? Este vorba despre dimensiunea ecranului? Calitatea camerei? Durata bateriei? Acest lucru te va ajuta să îți restrângi opțiunile. Telefoanele precum iPhone 15 Pro sau Pixel 8 Pro, de exemplu, au camere incredibile care rivalizează aproape cu calitatea pe care o obții de la un aparat DSLR.

Dacă ești fotograf, atunci este o idee bună să cheltuiești bani aici. Dacă nu, poți să economisești probabil o sumă semnificativă.

Sfaturi pentru alegerea unui telefon de Black Friday

Nu subestima gama de mijloc. Caracteristicile flagship-urilor de anul trecut ajung întotdeauna în telefoanele de gama mijlocie din acest an. Poți obține un telefon excelent care face aproape tot ceea ce poate face un telefon premium pentru o fracțiune din preț.

Google Pixel 8 Pro are o cameră zoom excelentă, dar Pixel 8 de bază are majoritatea specificațiilor cheie și vine la un preț mai rezonabil.

Telefoanele de anul trecut pot fi, de asemenea, o alegere excelentă. Așteaptă lansarea din acest an pentru a obține telefonul de anul trecut la un preț mai mic, când magazinele și operatorii de telefonie mobilă încearcă să-și epuizeze stocurile existente.

Ține telefonul în mână într-un magazin. S-ar putea să-ți placă sau să-ți displacă modul în care arată și se simte în persoană.

Ai cumpărat deja multe aplicații iPhone și filme iTunes? Rămâi la un iPhone dacă încă dorești să ai acces la ele.

La fel, dacă ai investit în multe aplicații Android, vei dori să rămâi la același sistem de operare. În caz contrar, este suficient de simplu să schimbi platforma.

Cumpără o husă și un protector de ecran. E lucrul pe care trebuie să îl faci odată cu cumpărarea unui nou telefon. Vei proteja telefonul de daune costisitoare și îi vei crește valoarea de revânzare sau de schimb atunci când vei fi gata să treci mai departe.

Android sau iOS?

Când cauți cel mai bun smartphone, devine evident faptul că fiecare sistem de operare are avantajele și dezavantajele sale. Ecosistemul bine integrat al Apple face extrem de ușor partajarea datelor între iPhone-uri, iPad-uri și Mac-uri sau transferul fără întreruperi al apelurilor telefonice sau al muzicii de pe un dispozitiv pe altul.

În același timp, ești practic blocat, deoarece servicii precum Apple Messages nu sunt disponibile pe alte platforme.

În ceea ce privește Android, există o gamă mult mai largă de telefoane de la companii precum Google, Samsung, Sony și altele.

Cu toate acestea, telefoanele Android nu se bucură de aceeași perioadă de suport software și au adesea valori mai scăzute la schimb.

Pe scurt, nu există un răspuns greșit. Cu toate acestea, va trebui să iei în considerare modul în care telefonul tău se va potrivi cu celelalte dispozitive ale tale.

Deci, decât să treci de la un iPhone la un telefon Android (sau invers), probabil nu are prea mult sens, cu excepția cazului în care ești cu adevărat nemulțumit de un sistem de operare și dispus să înveți altul - mai ales dacă toți ceilalți membri din familia ta folosesc aceeași sistem de operare.

Alegerea celui mai bun smartphone poate fi provocatoare, dar în mare parte depinde de modul în care planifici să folosești dispozitivul. Toate smartphone-uri disponibile acum pe piață îndeplinesc cerințele de bază - vei putea efectua apeluri, trimite mesaje și accesa internetul fără multe probleme.

Dacă smartphone-ul este cel mai utilizat gadget al tău, ar trebui să iei în considerare achiziționarea unui dispozitiv situat în partea superioară a gamei de prețuri.

Acest lucru îți va oferi o performanță generală mai bună, camere de înaltă calitate și un telefon care va rezista mulți ani.

Dacă nu folosești telefonul pentru toate activitățile, s-ar putea să poți face compromisuri în ceea ce privește performanța și avantajele suplimentare și să cheltuiești mai puțin pe un dispozitiv perfect capabil, dar nu atât de avansat.

*Acest articol conține link-uri de marketing afiliat

Articol recomandat de sport.ro
"Eu sunt victima!" Trimis în judecată de Anamaria Prodan, Rechecampf o acuză pe impresară că l-a abuzat | FOTO
"Eu sunt victima!" Trimis în judecată de Anamaria Prodan, Rechecampf o acuză pe impresară că l-a abuzat | FOTO
Citește și...
Cea mai scumpă achiziție de Black Friday 2023: un televizor smart LED în valoare de 148.000 de euro
Cea mai scumpă achiziție de Black Friday 2023: un televizor smart LED în valoare de 148.000 de euro

Cea mai mare achiziţie de Black Friday 2023 a fost un televizor smart LED în valoare de 148.000 de euro, urmat de o pereche de pantofi sport de 3.000 de euro (14.000 lei) şi un cărucior pentru copii în valoare de peste 3.000 de euro (14.500 lei).

Românii își așteaptă coletele comandate de Black Friday. Cum fac față anul acesta companiile de curierat
Românii își așteaptă coletele comandate de Black Friday. Cum fac față anul acesta companiile de curierat

Milioane de pachete își caută destinatarul în aceste zile, după ce ediția de Black Friday a aruncat în aer vânzările.  

Black Friday-ul cu cele mai mari vânzări din istorie, pe cifre. Românii au cumpărat și ce nu puteau duce: ”Omule, nu intră!”
Black Friday-ul cu cele mai mari vânzări din istorie, pe cifre. Românii au cumpărat și ce nu puteau duce: ”Omule, nu intră!”

Ediția Black Friday din acest an a atins recorduri absolute.  

Recomandări
Economia Rusiei este „atât de afectată de războiul din Ucraina, încât nu-și poate permite nici să câștige și nici să piardă”
Economia Rusiei este „atât de afectată de războiul din Ucraina, încât nu-și poate permite nici să câștige și nici să piardă”

Economia Rusiei nu își poate permite să câștige sau să piardă războiul din Ucraina, spune un specialist în domeniu. Asta pentru că Rusia nu poate să suporte costurile de reconstrucție și securizare a Ucrainei.

Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă

Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.

România, evitată de transportul de arme americane către Ucraina. Traseul-surpriză ales în detaliu de SUA prin Europa
România, evitată de transportul de arme americane către Ucraina. Traseul-surpriză ales în detaliu de SUA prin Europa

Pentagonul pregătește mult timp livrările de muniție către Ucraina, iar armele americane au un traseu bine stabilit prin Europa pentru a ajunge în posesia trupelor ucrainene.