Primarul din Brad, aflat de cinci zile in greva foamei, a ajuns la urgenta

25-11-2011 15:05

florin cazacu, primar brad

Primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, aflat de cinci zile in greva foamei, a ajuns la urgenta spitalului din localitate cu hipoglicemie, dupa tratament fiind lasat sa plece acasa.

 

Primarul Florin Cazacu a spus ca i s-a facut rau dintr-o data şi s-a urcat in maşina şi a mers la urgenta Spitalului municipal Brad, unde i s-au facut analize şi s-a constatat ca suferise o criza de hipoglicemie.


Eram la Primarie cand mi s-a facut rau. Am mers cu maşina personala la urgenta. Din cauza faptului ca nu m-am alimentat am suferit o criza de hipoglicemie. Era prevezibil ca se va intampla acest lucru. M-am simtit mai bine dupa ce mi s-a administrat o perfuzie şi m-am intors la primarie”, a declarat, vineri, primarul municipiului Brad.


Cazacu se afla in a cincea zi de greva foamei, nemultumit ca nu a primit fonduri guvernamentale pentru asigurarea caldurii in cele 3.000 de apartamente din localitate.

Voi continua greva foamei in sediul Primariei Brad”, a declarat primarul din Brad, Florin Cazacu.

El a estimat ca necesarul de fonduri in vederea aprovizionarii cu combustibilul necesar, in aceasta iarna, se ridica la aproximativ trei milioane de lei.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO