Omul de afaceri din Deva care a murit intr-un teribil accident a facut infarct la volanul masinii

27-02-2013 12:02


Omul de afaceri din Deva care ieri a intrat cu masina intr-un cap de pod si care a murit pe loc, a suferit un infarct, fapt ce l-a facut sa piarda controlul volanului.

UPDATE  In urma autopsiei, medicii legisti au stabilit ca omul de afaceri din Deva a suferit un infarct cand era la volanul masinii. Din aceasta cauza barbatul a ajuns intr-un cap de pod si nu a mai avut nici o sansa, dupa ce a suferit multiple traumatisme.

_____________________________________________________________

Furat de viteza, un om de afaceri din Deva a intrat cu masina intr-un pod, cu peste 200 de kilometri la ora. Si el, si femeia care-l insotea, si-au pierdut viata pe loc.

Masina s-a strivit de zidul de beton, iar pompierii au muncit mai bine de o ora sa scoata trupurile celor doi.
“Interventia a fost destul de grea din cauza materialelor din autoturism, fiind o limuzina de lux care oferea o protectie mai sporita pasagerilor, dar din pacate la impactul care a avut loc nu s-a mai putut salva viata acestora”, a declarat maior Claudiu Achim, prim-inspector sef ISU Hunedoara.


Barbatul care se afla la volan este un cunoscut om de afaceri din Deva, proprietarul unei fabrici care livreaza scaune si mese pentru mai multe lanturi de hipermarketuri din Europa. El avea 63 de ani, iar femeia care-l insotea, cu 30 mai putin. Amandoi au murit pe loc.

“Se pare ca dintr-o cauza medicala conducatorul auto a pierdut controlul directiei si s-a izbit de un cap de pod. La fata locului nu s-au gasit urme de franare", a spus Cristian Popsor, comisar-sef al Biroului de Politie Rutiera Deva.

 

 

Sursa: Pro TV

Tags: accident, deva,

VIDEO PROTVPLUS.RO