Muncitorul din Vulcan peste care s-a surpat malul de pamant a murit din cauza unei hemoragii interne

21-05-2013 11:01


politie

 Medicii legisti au stabilit cauza mortii barbatului de 45 de ani, care a fost surpins de un mal de pamant in timp ce efectua lucrari la reteaua de canalizare a orasului Vulcan. Acesta a pierdut lupta cu viata in urma unei hemoragii interne.

 Barbatul a murit la spitalul din Petrosani, la doua ore dupa ce a fost scos de sub malul de pamant care s-a prabusit despre el.

Tragedia s-a petrecut in urma cu aproape o saptamana. Muncitorul intrase intr-un camin care avea o adancime de trei metri. Pentru ca malurile de pamant nu erau asigurate cu parapet, unul dintre ele a cedat si l-a prins pe barbat de la brau in jos. Colegii sau au alertat pompierii si medicii, care l-au scos pe barbat din capcana. Dupa ce i-au acordat primul ajutor, medicii l-au transportat pe barbat la spital in stare de soc. Dupa doua ore, victima a decedat.

Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca Hunedoar aau demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii tragediei, ce se va finaliza, cel mai probabil, in cursul saptamanii viitoare.

Muncitor inghitit de un mal de pamant. In acelasi mod au sfarsit doi colegi de-ai sai acum doua luni
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO