Doua persoane au murit intr-un cumplit accident, la Deva. Soferul decedat,un important om de afaceri

26-02-2013 16:15

 Cumplit accident de circulatie in aceasta dupa-amiaza, la intrare in Deva. Doua persoane si-au pierdut viata intr-o clipita, dupa ce masina in care se aflau a izbit cu putere capul de pod de la intrarea in oras.

 Pentru ca masina a ramas pur si simplu lipita de zidul de beton, pompierii s-au chinuit mai bine de o ora sa scoata din masina trupurile celor doi.

Barbatul care se afla la volan este un cunoscut om de afaceri din Deva, proprietarul unei fabrici care livreaza scaune si mese pentru mai multe lanturi de hipermarketuri din Europa. Atat acesta, in varsta 63 de ani cat si femeia de 33 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta, au murit pe loc.

Pompierii care au incercat sa scoata trupurile celor doi din masina spun ca au avut parte de cea mai grea interventie din ultimii ani. A fost nevoie de interventia mai multor echipaje de descarcerare care au reusit cu greu sa taie masina. Din primele cercetari facute de anchetatori, acestia banuiesc ca barbatul a avut o problema medicala si nu a mai putut controla masina.


VIDEO PROTVPLUS.RO